Advertentie

Hebban Newsroom

04
maart 2021
om 08:00

A.W. Bruna verwerft vertaalrechten van politieke thriller door Hillary Rodham Clinton en Louise Penny

2 reacties

A.W. Bruna Uitgevers heeft de vertaalrechten verworven van de politieke thriller die Hillary Clinton samen met haar vriendin, de veelbekroonde Canadese misdaadauteur Louise Penny, schrijft. Het boek zal wereldwijd verschijnen op 12 oktober 2021. 

State of Terror (Nederlandse titel nog niet bekend) gaat over een nieuwe minister van Buitenlandse Zaken die geconfronteerd wordt met terroristische dreigingen en een verzwakte natie. Louise Penny vroeg aan Clinton wat haar ergste nachtmerrie was in haar tijd als minister van Buitenlandse Zaken. Dit boek is het antwoord op die vraag.

Acquirerend redacteur Susan Sandérus over het project:

‘We zijn heel blij en trots dat we dit droomproject mogen uitgeven. Hillary Clintons enorme ervaring op het politieke wereldtoneel zal, in combinatie met Louise Penny’s onmiskenbare kwaliteiten als misdaadschrijver, zorgen voor een uniek boek van deze twee ervaren auteurs. Louise Penny is een New York Times-bestsellerauteur wier werk in maar liefst 31 talen vertaald is. Deze politieke thriller vol actie en internationale intrige zal doorspekt worden met het soort informatie waarover alleen een insider als Hillary Clinton kan beschikken.'

A.W. Bruna verwierf de rechten via een pre-emptive bod bij het Nederlandse agentschap Sebes & Bisseling, subagent voor St. Martin’s Press in New York. In de Verenigde Staten verschijnt het boek bij Simon & Schuster, Hillary Clintons uitgeverij, en St. Martin’s Press, de uitgever van Louise Penny’s werk.

Foto Hillary Clinton © Joe McNally, via AW Bruna Uitgevers
Foto Louise Penny © Jean-François Bérubé, via AW Bruna UitgeversBron: Persbericht


Reacties op: A.W. Bruna verwerft vertaalrechten van politieke thriller door Hillary Rodham Clinton en Louise Penny

Over

Hillary Rodham Clinton

Hillary Rodham Clinton

Hillary Rodham Clinton is een Amerikaanse politica van de Democratische Partij. ...

Louise Penny

Louise Penny

Louise Penny (Toronto, 1958) is een veelbekroonde Canadese auteur. Ze werkte ve...