Hebban Newsroom

26
januari 2022
om 11:00

Bestseller 60: De nieuwe dichtbundel van Marieke Lucas Rijneveld

Elke week wordt de Bestseller 60 gepubliceerd met daarin de zestig bestverkochte titels van die week. Hieronder vind je de wekelijkse top 5 en een aantal uitgelichte titels. Voor de volledige lijst kijk je op de website van de Bestseller 60.

Top 5 in week 1

1.    Eva Jinek - Droom groot
2.    Charlie Mackesy - De jongen, de mol, de vos en het paard
3.    Han van Bree - Het aanzien van 2021
4.    Rosemary Sullivan - Het verraad van Anne Frank
5.    Hanya Yanagihara - Naar het paradijs

Uitgelicht

De nieuwe dichtbundel van Marieke Lucas Rijneveld
Wat betekent het om te wonen: in een huis, in jezelf en in verhouding tot anderen? Wie of wat heb je nodig om een compleet mens te zijn? In Komijnsplitsers zet Marieke Lucas Rijneveld opnieuw een grote stap in zijn dichterschap. De bundel komt nieuw de Bestseller 60 binnen op de 16e positie.

De verrader van Anne Frank ontmaskerd
Het verraad van Anne Frank is het verslag van baanbrekend onderzoek. Nauwgezet bracht een internationaal coldcaseteam de maanden in beeld die voorafgingen aan de aanhouding van de familie Frank. Ze kwamen tot een schokkende conclusie. Het boek neemt meteen na verschijnen de vierde plek in de Bestseller 60 in.

Over angst, zelfliefde en acceptatie
Wat ik eerder had willen weten is het zelfhulpboek dat Marian Mudder zelf graag had gehad. De ervaringsdeskundige en therapeut verzamelt in dit boek het beste van wat ze las, gecombineerd met kennis uit de praktijk. Het boek over persoonlijke ontwikkeling komt de Bestseller 60 binnen op nummer 28.

Van noorderlicht tot middernachtzon
Irwan Droog
verliet de drukte van de Nederlandse stad om met vriendin en hond op een minuscuul, afgelegen eiland in Noorwegen te gaan wonen. Hij duikt er in de geschiedenis van het eiland en zijn bewoners. Het huis aan het einde is nieuw in de Bestseller 60 en staat op de 54ste positie.

Twee vrienden reizen samen
Grote Panda & Kleine Draak is geïnspireerd op boeddhistische filosofie en spiritualiteit en heeft als taak haar lezers door de moeilijkste tijden te helpen. Het boek van schrijver en kunstenaar James Norbury is de grootste stijger in de Bestseller 60 deze week en springt 29 plaatsen omhoog naar de 7e positie.

Naar het volledige artikel

Bron: Bestseller 60

Over de auteur

Hebban Crew

2312 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Bestseller 60: De nieuwe dichtbundel van Marieke Lucas Rijneveld

Gerelateerd


Gesponsorde boeken