Hebban Newsroom

01
december 2021
om 12:00

Bestseller 60: Het Franse levenslied op de tweede plaats

Elke week wordt de Bestseller 60 gepubliceerd met daarin de zestig bestverkochte titels van die week. Hieronder vind je de wekelijkse top 5 en een aantal uitgelichte titels. Voor de volledige lijst kijk je op de website van de Bestseller 60.

Top 5 in week 48

1.    Claudia de Breij - Amalia
2.    Matthijs van Nieuwkerk & Rob Kemps - Chansons!
3.    Charlie Mackesy - De jongen, de mol, de vos en het paard
4.    Lale Gül - Ik ga leven
5.    Annejet van der Zijl - Fortuna's kinderen

Uitgelicht

Het Franse levenslied 
Chansons van Matthijs van Nieuwkerk en Rob Kemps is een cadeau- en bewaarboek voor liefhebbers van het Franse lied en Parijs. De heren laten je kennismaken met de muziek en de verhalen achter de chansons en nemen je mee op hun ontdekkingstocht. Het boek is deze week de hoogste nieuwe binnenkomer op de tweede positie. 

Het leven van een pleegkind 
Yvonne Keuls leerde Gemmetje kennen in het opvanghuis waar ze al jaren vrijwilligerswerk deed en kreeg er zo een pleegkind bij. Ze ontfermde zich over het meisje en zorgde voor haar, tot aan Gemmetjes dood toe. Gemmetje Victoria komt nieuw de Bestseller 60 binnen op de 25ste plaats. 

Neem het omdenken mee naar je werk 
Volgens Berthold Gunster kan ‘het werk’ leuker en beter. Niet alleen voor hippe start-ups, maar ook voor gemeenten, de zorg, advocatenkantoren en de bakker op de hoek. Als we maar durven omdenken. Dit compacte doorbladerboekje geeft voorbeelden en illustraties. Omdenken op het werk is nieuw in de Bestseller 60 op de 30ste plaats. 

Groot dromen met pioniers en rolmodellen 
Eva Jinek selecteerde en interviewde pioniers en rolmodellen die uitzonderlijk presteren én bereid zijn te vertellen welke strijd daaraan voorafging. Onder de geportretteerde vrouwen bevindt zich ook CPNB-directeur Eveline Aendekerk. Droom groot staat deze week voor het eerst in de Bestseller 60 en verovert de 33ste positie. 

Een eerbetoon aan veganistisch Tel Aviv 
Na een lofzang op de levendige keuken van Tel Aviv in het kookboek TLV komt Jigal Krant met TLV Vegan. Als relatieve buitenstaander beschrijft hij de veganistische wereld met journalistieke nuchterheid, aangevuld met recepten om van te watertanden. Het kookboek komt nieuw de Bestseller 60 binnen op de 36e plaats. 

Naar het volledige artikel

Bron: Bestseller 60

Over de auteur

Hebban Crew

2262 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Bestseller 60: Het Franse levenslied op de tweede plaats

Gerelateerd


Gesponsorde boeken