Hebban Newsroom

29
december 2021
om 13:00

Bestseller 60: Max Verstappen racet de Bestseller 60 binnen

Elke week wordt de Bestseller 60 gepubliceerd met daarin de zestig bestverkochte titels van die week. Hieronder vind je de wekelijkse top 5 en een aantal uitgelichte titels. Voor de volledige lijst kijk je op de website van de Bestseller 60.

Top 5 in week 50

1.    Claudia de Breij - Amalia
2.    Charlie Mackesy - De jongen, de mol, de vos en het paard
3.    Lale Gül - Ik ga leven
4.    Matthijs van Nieuwkerk & Rob Kemps - Chansons!
5.    James Norbury - Grote Panda & Kleine Draak

Uitgelicht

De opkomst van Max Verstappen
In Formule Max scheppen Jaeggi & Vording een compleet beeld van de carrière van Max Verstappen: van zijn start in het karting tot en met de spannende ontknoping van het Formule 1 wereldkampioenschap in Abu Dhabi. Dit boek racet de Bestseller 60 binnen naar de tiende plek.

Max Verstappen is wereldkampioen!
Nog meer Max Verstappen in de Bestseller 60. Dit boek beschrijft het historische Formule 1-gevecht, inclusief alle races, inhaalacties, crashes, intriges en natuurlijk de zinderende ontknoping. Max wereldkampioen leest als een thriller en houdt je op het puntje van je stoel. Nieuw binnen op nummer 11.

Een prachtig geïllustreerd verhaal over twee beste vrienden
In navolging van het succesvolle cadeauboek van Charlie Mackesy dat inmiddels zijn 95e week in de Bestseller 60 beleeft, ervaart Norbury's Grote Panda & Kleine Draak een kleine opleving. Dit mooie geschenk zal ongetwijfeld onder veel kerstbomen hebben gelegen. Het boek klimt maar liefst 27 plekken in de verkooplijst.

Rust vinden in een drukke wereld
Deze Koreaanse bestseller over spirituele wijsheid en het belang van rust is al een ongelooflijke 222 weken lang in de Bestseller 60 te vinden. In roerige tijden als nu is het met zijn prachtige, kleurrijke illustraties vast een dankbaar kerstcadeau geweest voor velen.

Een spiritueel pad door de kou
Geïnspireerd door de kortdurende koude in Nederland, waarbij er zelfs op natuurijs geschaatst kon worden, keert De Wim Hof Methode terug in de Bestseller 60 en wel op positie 49. In dit boek licht The Ice Man toe waarom een ijsbad goed is voor mind en body, maar óók voor de spirit.

Naar het volledige artikel

Bron: Bestseller 60


Reacties op: Bestseller 60: Max Verstappen racet de Bestseller 60 binnen

Gerelateerd