Hebban Newsroom

05
januari 2022
om 12:00

Bestseller 60: Opnieuw een nummer 1-positie voor Charlie Mackesy's kinderboek

Elke week wordt de Bestseller 60 gepubliceerd met daarin de zestig bestverkochte titels van die week. Hieronder vind je de wekelijkse top 5 en een aantal uitgelichte titels. Voor de volledige lijst kijk je op de website van de Bestseller 60.

Top 5 in week 1

1.    Charlie Mackesy - De jongen, de mol, de vos en het paard
2.    Lale Gül - Ik ga leven
3.    Claudia de Breij - Amalia
4.    Eva Jinek - Droom groot
5.    Matthijs van Nieuwkerk & Rob Kemps - Chansons!

Uitgelicht

Wat we leren van een 2300 jaar oude boodschap 
In de vierde eeuw voor onze jaartelling leefde Hipparchia, een filosoof die een minimalistische levensstijl uitdroeg. Haar tegendraadse ideeën van 2300 jaar geleden zijn juist in deze tijd weer heel actueel. De filosoof, de hond en de bruiloft staat deze week nieuw in de Bestseller 60 op de 10e positie. 

Max nu up-to-date met wereldkampioenschap 2021 
Max van André Hoogeboom verscheen voor het eerst in 2016 en wordt jaarlijks geactualiseerd met nieuwe stappen in de carrière van Max Verstappen. Lees nu alles over de stercoureur, van zijn vliegende start tot en met het wereldkampioenschap in 2021. Het boek komt op de 9e plaats nieuw binnen in de Bestseller 60. 

Op zoek naar zelfkennis, inspiratie en reflectie 
In Wie kies je om te zijn? gaat Roek Lips in gesprek met meer dan honderd wetenschappers, kunstenaars, denkers en anderen op zoek naar inspiratie en houvast. Hij deelt de mooiste verhalen en inzichten en daagt je uit tot reflectie. Het boek komt de Bestseller 60 binnen op nummer 34. 

Onze hersenen zijn verre van perfect 
In Een steekje los neemt Dean Burnett het brein op de hak. De chaotische samenwerking van alle verschillende delen in onze hersens veroorzaakt kleine defecten, die door de auteur op herkenbare en humoristische wijze worden besproken. Het boek weet de Bestseller 60 binnen te komen op de 52ste positie. 

Veertig jaar fotojournalistiek 
Bijna veertig jaar was Vincent Mentzel de staffotograaf van NRC Handelsblad. Vincent Mentzel. Foto’s geeft niet alleen inzicht in de belangrijke rol die hij speelde in de fotojournalistiek, maar biedt ook een fotografisch overzicht van onze recente geschiedenis. Je vindt het nieuw binnengekomen boek op de 55ste plaats in de Bestseller 60. 

Naar het volledige artikel

Bron: Bestseller 60

Over de auteur

Hebban Crew

2262 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Bestseller 60: Opnieuw een nummer 1-positie voor Charlie Mackesy's kinderboek

Gerelateerd


Gesponsorde boeken