Advertentie

Hebban Newsroom

13
juni 2020
om 10:00

Boekbericht: 'De first lady' van James Patterson

'Voor de lezers van President vermist'

Over het boek
President Tucker van de Verenigde Staten beleeft een gruwelijke nachtmerrie. Zijn herverkiezingscampagne wordt overschaduwd door zijn affaire en tot overmaat van ramp is zijn vrouw, first lady Grace Tucker, verdwenen. Het is aan Sally Grissom, hoofd van de presidentiële bewakingsdienst, om de first lady op te sporen. Heeft Grace zich teruggetrokken om te ontsnappen aan het bedrog van haar man en alle media-aandacht? Of is er meer aan de hand en is de first lady in gevaar?

De first lady is een meeslepende thriller vol intriges, geheimen en verrassingen. Een beklemmend verhaal over macht, overspel, chantage en de vraag wie je kunt vertrouwen.

Over de auteur
James Patterson
 (Newburgh, Orange County, 1947) is een Amerikaans auteur van een groot aantal thrillers, zowel in een serie als losstaand. Minder bekend in Nederland is dat hij ook een groot aantal boeken voor tieners en jongvolwassenen schreef. Patterson debuteerde in 1976 met het boek The Thomas Berryman number, waarmee hij de Edgar Allan Poe Award won voor het beste debuut. Inmiddels is hij een van de bestverkopende auteurs ter wereld, met meer dan driehonderd miljoen verkochte exemplaren op zijn naam. 

De first lady van James Patterson & Brendan Dubois is vertaald door Waldemar Noe en verschijnt op 16 juni a.s. bij uitgeverij Nieuw Amsterdam. Lees hier de recensie die we schreven over Doelwit Alex Cross (***).

Komt De first lady op jouw Wil ik lezen-boekenplank? Reageer onder dit artikel.Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

1940 volgers
3 boeken
3 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Boekbericht: 'De first lady' van James Patterson

Gerelateerd

Over

James Patterson

James Patterson

James Patterson (Newburgh, Orange County, 1947) is een Amerikaans auteur van ee...

Brendan Dubois

Brendan Dubois

Brendan DuBois (1959) is een Amerikaanse schrijver van thrillers en kortver...