Meer dan 4,1 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban Newsroom

05
maart 2020
om 12:02

Boekbericht: ‘De vegetarische slager’ van Jeroen Siebelink

1 reactie

De grootste slager ter wereld, zónder vlees.

Over het boek
Ontmoet Jaap Korteweg, een boer uit het Brabantse Zevenbergen: nuchter, ambitieus en eigenwijs. Iemand die blind is voor beren op de weg, maar kansen scherp ziet. Een eenvoudige man met een niet zo eenvoudige droom: mensen vegetarisch vlees laten eten. Lékker vlees: kip, gehaktballen, shoarma, rookworst – alles waar hij zelf als vleesliefhebber zo van houdt, maar dan zonder dat er een dier aan te pas komt.

Schrijver en onderzoeksjournalist Jeroen Siebelink neemt de lezer mee op het onvergetelijke avontuur van een groepje pioniers dat zich, gesterkt door de missie van Jaap, elke dag inzet voor een wereld zonder dierlijk vlees. Met dit geweldige boek deel je die droom, de tactiek, de keukengeheimen, de mislukkingen, de strijd, het doorzettingsvermogen en de uiteindelijke doorbraak van De Vegetarische Slager op weg naar het realiseren van de grote ambitie: de grootste slager ter wereld worden.

Over de auteur
Jeroen Siebelink
(1968) heeft tal van literaire non-fictietitels op zijn naam staan. Van zijn hand verschenen onder meer De oversteek, Vaders & zonen, Het wereldschokkende en onweerstaanbaar lekkere verhaal van Tony’s Chocolonely, De Lange (Het verhaal van Dick Nanninga), De Wolf, John en Voetbalgenen. Zijn eerste roman Pels verscheen in 2019. De vegetarische slager is zijn nieuwste biografie.  

De vegetarische slager van Jeroen Siebelink verschijnt vandaag bij uitgeverij Xander. 

Komt De vegetarische slager op jouw Wil ik lezen-boekenplank? Reageer onder dit artikel.       Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2423 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Boekbericht: ‘De vegetarische slager’ van Jeroen Siebelink

Gerelateerd

Over

Jeroen Siebelink

Jeroen Siebelink

Jeroen Siebelink (1968) heeft tal van literaire non-fictietitels op zijn naam st...