Advertentie

Hebban Newsroom

17
april 2020
om 11:27

Boekbericht: ‘De vlinderkamer’ van Lucinda Riley

1 reactie

Met ieder nieuw boek dat Lucinda Riley schrijft, raken lezers meer in haar ban. Na De zeven zussen en standalones als De nachtroos, Het Italiaanse meisje en De lavendeltuin is hier de nieuwste roman: De vlinderkamer. Een echte Riley-familiesaga vol intrige en geheimen op het idyllische Engelse platteland.

Over het boek
Het leven van Posy Montague staat in het teken van de natuur: als kind ving ze vlinders met haar vader, ze was de eerste vrouwelijke studente plantkunde aan Cambridge en tegenwoordig is ze altijd te vinden in haar prachtige tuin. Maar het bijbehorende landhuis van haar familie raakt in verval, en Posy moet de pijnlijke beslissing nemen het landgoed te verkopen. Dan keert Posy’s eerste liefde, Freddie, terug in haar leven. Vijftig jaar geleden brak hij haar hart, maar nu zoekt hij weer contact. Welk geheim draagt hij met zich mee? En wat heeft het statige landgoed van Posy’s familie daarmee te maken?

Over de auteur
Lucinda Riley werd geboren in Ierland en schreef haar eerste boek op vierentwintigjarige leeftijd. In Nederland en België verkocht ze al meer dan één miljoen boeken en verbrak ze meerdere verkooprecords. Op dit moment schrijft Lucinda aan de Zeven zussen-reeks, die wereldwijd boven in de bestsellerlijsten staat.

De vlinderkamer van Lucinda Riley is vertaald door Ireen Niessen en verschijnt op 21 april a.s. bij Xander Uitgevers. Lees hier de recensies die we schreven over De zeven zussen (****) en De olijfboom (****).

Meer lezen:

Komt De vlinderkamer op jouw Wil ik lezen-boekenplank? Reageer onder dit artikel.Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2140 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Boekbericht: ‘De vlinderkamer’ van Lucinda Riley

Gerelateerd

Over

Lucinda Riley

Lucinda Riley

Lucinda Riley schreef op haar vierentwintigste haar eerste roman. De boeken van ...

Gesponsorde boeken