Hebban Newsroom

22
april 2020
om 08:00

Boekbericht: ‘Door het sleutelgat’ van Ruth Ware

'Door het sleutelgat is een huiveringwekkend en fascinerend verhaal. Pure spanning van de eerste bloedstollende pagina tot de laatste schokkende twist.'

Over het boek
Wanneer Rowan online een vacature tegenkomt, lijkt het bijna te mooi om waar te zijn: een betrekking als inwonend oppas met een onthutsend riant salaris. Als ze arriveert bij Heatherbrae House, valt ze meteen als een blok voor deze luxueuze slimme woning en de perfecte familie die er woont.

Wat ze niet weet is dat ze in een regelrechte nachtmerrie terechtkomt – een die eindigt met een dood kind en met Rowan in de cel, beschuldigd van moord.

Ze weet dat ze fouten heeft gemaakt. Maar ze is niet schuldig – zeker niet aan moord. Wat betekent dat iemand anders dat wel is...

Over de auteur
Ruth Ware maakte grote indruk met haar debuutthriller In een donker, donker bos, en schreef daarna onder andere De vrouw in suite 10 en De dood van mevrouw Westaway. Allen werden een wereldwijd succes. In een donker, donker bos wordt verfilmd door Reese Witherspoon.

Door het sleutelgat van Ruth Ware is vertaald door Hanneke van Soest en verschijnt op 23 april a.s. bij uitgeverij Luitingh-Sijthoff. Lees hier de recensies die we schreven over In een donker, donker bos (****) en Het leugenspel (****).

Komt Door het sleutelgat op jouw Wil ik lezen-boekenplank? Reageer onder dit artikel.Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2166 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Boekbericht: ‘Door het sleutelgat’ van Ruth Ware

Gerelateerd

Over

Ruth Ware

Ruth Ware

Ruth Ware maakte grote indruk met haar debuutthriller In een donker, donker ...


Gesponsorde boeken