Advertentie

Hebban Newsroom

19
januari 2020
om 14:20

Boekbericht: Drie uur van Rosamund Lupton

1 reactie

Drie uur om degenen van wie je houdt te redden. Dat is het thema van Drie uur, de nieuwe thriller van de Britse bestsellerauteur Rosamund Lupton, waarin een gewelddadige terroristische actie op een school plaatsvindt.

Op een koude winterdag wordt een vooruitstrevende Engelse school opgeschrikt door een brute gijzeling. De dader heeft aangekondigd dat drie uur na het eerste schot een bloedbad zal volgen. Wie is hij? Is hij alleen? En waarom heeft hij het juist op deze school gemunt? Terwijl de angstaanjagende waarheid stukje bij beetje aan het licht komt, tikt de klok meedogenloos door…

Drie uur verschijnt tien jaar na Luptons succesvolle debuut Zusje, dat overigens pas drie jaar later in Nederland doorbrak en na Dan Browns Inferno de bestverkochte thriller van 2013 werd. Ook haar volgende boeken, Later (15 weken) en Dochter (3 weken) haalden de Bestseller 60. Naar aanleiding van het succes van Zusje interviewde Hebban de voormalig scenarioschrijfster in 2013.

Lees hier de Hebban-recensies van Zusje (***) en Later (***).

Rosamund Lupton
Rosamund Lupton was jarenlang scriptschrijver voor televisie en film. Haar debuutthriller Zusje werd internationaal een grote hit, met inmiddels ruim 1,5 miljoen verkochte exemplaren. Het won in 2011 o.a. de Richard & Judy Award voor Beste Debuut, verscheen in 30 landen en wordt verfilmd.

Drie uur van Rosamund Lupton verschijnt op 4 februari a.s. bij uitgeverij Boekerij. 

Komt de nieuwe Rosamund Lupton op jouw Wil ik lezen-boekenplank? Reageer onder dit artikel.Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

1821 volgers
3 boeken
3 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Boekbericht: Drie uur van Rosamund Lupton

Gerelateerd

Over

Rosamund Lupton

Rosamund Lupton

Rosamund Lupton (1964) is een Britse auteur. Ze studeerde aan de universite...