Advertentie

Hebban Newsroom

20
februari 2020
om 09:15

Boekbericht: ‘Huis van aarde & bloed’ van Sarah J. Maas

5 reacties

Crescent City is de nieuwe serie van wereldwijde bestsellerauteur Sarah J. Maas. Van de Glazen troon-serie werden in Nederland en Vlaanderen meer dan 60.000 exemplaren verkocht. Het eerste deel verschijnt op 3 maart.

Maas over deze nieuwe serie:

Crescent City is mijn passieproject en ik ben er al een aantal jaren mee bezig. Ik kan niet wachten totdat lezers kennis kunnen maken met Bryce, die heel goede vrienden zou kunnen zijn met Aelin en Feyre. De wereld in Crescent City is veel moderner dan die uit mijn vorige series, maar zit nog steeds boordevol magie, nukkige krijgers en mysterieuze en dodelijke wezens.’

Over het boek
Crescent City is een bruisende, moderne stad waar mensen en magische wezens op gespannen voet met elkaar samenleven. De stad strekt zich uit in zeven districten, van het knusse stadshart en chique woonwijken, tot duistere uithoeken en de beruchte markt waar van alles te koop is, van vers vlees tot smokkelwaar.

In de stad maken vier huizen de dienst uit. Bryce Quinlan – half mens, half Fae – behoort tot het huis van aarde & bloed, net als alle andere mensen, dieren, heksen en Fae. Samen met haar vrienden geniet ze volop van alles wat Crescent City te bieden heeft. Maar als de stad wordt getroffen door een wrede moord, komt er abrupt een einde aan haar zorgeloze leven. Bryce krijgt de opdracht de dader te ontmaskeren, samen met de beruchte huurmoordenaar Hunt Athalar. Maar hun verwoede poging het mysterie op te lossen, zet meer in beweging dan ze lief is.

Over de auteur
Sarah J. Maas maakte als zestienjarige blogger al furore op FictionPress, waar ze met haar in eigen beheer uitgegeven vroege versie van De glazen troon tienduizenden lezers trok. Inmiddels is ze een New York Times-bestsellerauteur van twee series die in 35 talen worden uitgegeven en wereldwijd een miljoenenpubliek hebben.

Huis van aarde & bloed van Sarah J. Maas verschijnt op 3 maart a.s. bij uitgeverij Boekerij. Lees hier de recensies die we schreven over Hof van doorns en rozen (****), Hof van mist en woede (*****) en De glazen troon (***).     

Komt de nieuwe Sarah J. Maas op jouw Wil ik lezen-boekenplank? Reageer onder dit artikel.  Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

1866 volgers
3 boeken
3 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Boekbericht: ‘Huis van aarde & bloed’ van Sarah J. Maas

Gerelateerd

Over

Sarah J. Maas

Sarah J. Maas

Sarah J. Maas is een Amerikaanse YA-schrijfster. Maas studeerde Creative Writing...