Meer dan 5,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban Newsroom

05
februari 2020
om 08:16

Boekbericht: ‘Verdraaid’ van Steve Cavanagh

7 reacties

Steven Cavanagh is enorm verheugd met de ontvangst van Dertien in Nederland. De Eddie Flynn-serie wordt vervolgd, maar eerst heeft hij een traktatie voor alle lezers: een standalone thriller met de titel Verdraaid. De schrijver kan niet wachten tot de Nederlandse lezers kennismaken met J.T. LeBeau. 

Over het boek
J.T. LeBeau is een succesvolle thrillerschrijver met geweldige verkoopcijfers. Alleen weet niemand wie hij is, ondanks talloze pogingen om zijn identiteit te achterhalen; door de media, uitgevers en anderen. LeBeau is beroemd en berucht om zijn moorddadig goede plotwendingen die niemand ooit ziet aankomen. Maria denkt te weten wie hij is – ze ontdekt dat haar man miljoenen op de bank heeft staan, en ze vindt een brief gericht aan de raadselachtige schrijver.

Voordat je dit boek gaat lezen, wil LeBeau dat je drie dingen weet: 

1. De politie wil me aanklagen voor moord. 
2. Niemand weet wie ik ben. Of hoe ik het heb gedaan. 
3. Als je denkt dat je weet wie ik ben, kom ik hierna achter jou aan. 

Als je dit boek uit hebt, dan weet je: de waarheid is verdraaid...

Over de auteur
Steve Cavanagh groeide op in Belfast voordat hij op zijn 18e naar Dublin vertrok om rechten te studeren. Momenteel is hij advocaat burgerrecht en schrijver. Zijn boeken verschijnen in meer dan 15 landen.  

Verdraaid van Steve Cavanagh verschijnt op 18 februari a.s. bij uitgeverij Luitingh-Sijthoff. Hij schreef eerder onder andere Dertien (*****) en De verdediging (****), het eerste boek in de serie over Eddie Flynn.      

Komt Verdraaid van Steve Cavanagh op jouw Wil ik lezen-boekenplank? Reageer onder dit artikel.          Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2552 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Boekbericht: ‘Verdraaid’ van Steve Cavanagh

Gerelateerd

Over

Steve Cavanagh

Steve Cavanagh

Steve Cavanagh (Belfast, 1976) was tot de zomer van 2019 mensenrechtenadvocaat e...