Hebban Newsroom

06
juli 2020
om 12:50

Boekbericht: 'Zonder gezicht' van Robert Bryndza

1 reactie

‘Een bloedspannende start van Bryndza’s nieuwe serie. De lezers zullen ernaar uitkijken om meer over de complexe Kate te kunnen lezen.’ - Publishers Weekly

Over het boek
Zestien jaar geleden was Kate Marshall een veelbelovende jonge politiedetective bij de Londense politie. Tot ze de opdracht kreeg een seriemoordenaar op te sporen, en hij haar eerst vond. Kate’s carrière eindigde in een schandaal en ze bleef getraumatiseerd, verraden en publiekelijk vernederd achter.

Jaren later worstelt Kate nog steeds met de gevolgen als ze de kans krijgt haar verleden recht te zetten. Er lijkt een copycat-moordenaar actief die het afgrijselijke werk van zijn idool voortzet. Kate wordt opnieuw de verwrongen geest in getrokken van een moordenaar die ze maar al te goed kent. Ooit was ze het beoogde vijfde slachtoffer – en zijn opvolger lijkt vast van plan om het werk nu af te maken.

Robert Bryndza werd in Groot-Brittannië geboren, en woont tegenwoordig in Slowakije. Hij is acteur en schrijver, bekend van de serie rondom inspecteur Erika Foster. Zonder gezicht is het eerste boek in een nieuwe reeks, met Kate Marshall in de hoofdrol.

Zonder gezicht van Robert Bryndza is vertaald door Willeke Lempens en verschijnt morgen (7 juli) bij uitgeverij Boekerij. Lees hier de recensies die we schreven over Doods geheim en Koud bloed.

Komt Zonder gezicht op jouw Wil ik lezen-boekenplank? Reageer onder dit artikel.Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2165 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Boekbericht: 'Zonder gezicht' van Robert Bryndza

Gerelateerd

Over

Robert Bryndza

Robert Bryndza

Van Robert Bryndza's boeken zijn meer dan 2,5 miljoen exemplaren verkocht en z...


Gesponsorde boeken