Hebban Newsroom

02
april 2020
om 09:00

Boekpresentatie: ‘Het geheim van Grace’ van Mariska Overman

Auteurs die hun boekpresentatie hebben moeten afzeggen vanwege de corona-crisis, geven we een plek op Hebban voor een digitaal alternatief. Op donderdag 2 april verschijnt het boek Het geheim van Grace, een spannend feelgoodmysterie van Mariska Overman.

Omdat er geen fysieke boekpresentatie plaats kan vinden, wordt er online een feestje gevierd via de Facebookpagina van Mariska Overman. Om 19 uur vanavond gaat ze live en kun je meekijken, vragen stellen en kans maken op een exemplaar van Het geheim van Grace! Kijk op Facebook voor meer informatie.

Over het boek
Kom je zomervakantie bij mij doorbrengen. Ik moet je wat vertellen. Iets van levensbelang.

Wanneer Maud dit bericht van haar tante Josie in Ierland krijgt, is haar nieuwsgierigheid gewekt. Bovendien wil ze dolgraag weg uit Nederland na haar verbroken relatie. Maar als ze bij het witte huis van haar tante aankomt, wordt haar leven op zijn kop gezet. Maud raakt verzeild in een mysterieuze zoektocht naar haar afkomst, die haar kriskras door een duister Ierland voert.

En tussen alle perikelen door, verliest ze ook nog eens beetje bij beetje haar hart. Alleen… aan wie van de twee o zo verschillende mannen?

Over de auteur
Mariska Overman (1970) debuteerde in 2017 met Hoofdzaak, de start van een serie rondom ex-rechercheur en overledenenverzorger Isabel Dieudonné. Het tweede deel, Voltooid (2018), ontving maar liefst vier sterren in de beruchte VN Thrillergids. Ook het derde deel, Verdoemd (2019), werd goed ontvangen door lezers en recensenten.

In de zomer van 2019 verscheen haar eerste Kobo Original: Het geheim van Grace. Hiermee slaat ze een andere weg in. Dit verhaal is te omschrijven als een feelgoodmysterie, gebaseerd op historie en folklore, en met een vleugje bovennatuurlijke spanning. Het speelt zich af in het duistere en magische Ierland. In het voorjaar van 2020 zal Het geheim van Grace ook als boek uitkomen.

Naar het volledige artikel

Bron: Uitgeverij De Crime Compagnie

Over de auteur

Hebban Crew

2343 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Boekpresentatie: ‘Het geheim van Grace’ van Mariska Overman

Gerelateerd

Over

Mariska Overman

Mariska Overman

Mariska Overman is schrijfster van thrillers, non-fictie en (historische) romans...