Advertentie

Hebban Newsroom

18
mei 2020
om 12:23

Boekpresentatie: 'Terug naar Tarvod' van Boris Dittrich

Auteurs die hun boekpresentatie hebben moeten afzeggen vanwege de corona-crisis, geven we een plek op Hebban voor een digitaal alternatief. Voor zijn nieuwste boek, Terug naar Tarvod, organiseert Boris Dittrich samen met uitgeverij Ambo Anthos een Zoom-presentatie.

Over het boek

Terug naar Tarvod van Boris Dittrich is een meeslepend coming-of-ageliefdesverhaal over de onvoorspelbaarheid van een ontluikende liefde.

Sophie Lohman is ambtenaar bij het Rijksvastgoedbedrijf. Haar afdeling heeft als taak erfgenamen te zoeken van eenzaam gestorven personen met een nalatenschap. Sophie komt Roman Ronnes op het spoor, een oud-rechter die een paar jaar geleden onder niet volledig opgehelderde omstandigheden overleed. Ze vindt Romans memoires uit zijn tijd in de kibboets Tarvod, die als een raamvertelling het tweede deel van de roman vormen.

De heftige verliefdheid tussen de twee hoofdpersonen grijpt Sophie aan, ook omdat zij zelf worstelt met de nasleep van een ongelukkige liefde. Ze is vastbesloten te achterhalen of Roman Ronnes nog nabestaanden heeft en hoe hij aan zijn einde is gekomen. In deel drie keren we terug naar hedendaags Israël, waar Sophie een verrassende ontdekking doet omtrent Roman Ronnes’ dood.

Terug naar Tarvod toont de literaire veelzijdigheid van Boris O. Dittrich en schetst hij een schitterend beeld van het leven in een kibboets in het Israël van de jaren zeventig.


Online Zoom-boekpresentatie

Wil je op vrijdag 22 mei live bij Dittrichs boekpresentatie aanwezig zijn? Je kunt je opgeven tot en met morgen (dinsdag 19 mei) via uitgeverij Ambo Anthos, zij sturen alle deelnemers de Zoom-link op. Het eerste exemplaar van Terug naar Tarvod zal worden uitgereikt aan Erwin Olaf.

Datum: vrijdag 22 mei
Tijd: 18.00 uur (programma start om 18.10 uur)
Locatie: thuis via online Zoom-link

Opgeven via: publiciteit@amboanthos.nlBron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

1904 volgers
3 boeken
3 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Boekpresentatie: 'Terug naar Tarvod' van Boris Dittrich

Gerelateerd

Over

Boris Dittrich

Boris Dittrich

Boris Dittrich (1955) is een Nederlandse mensenrechtenactivist, ex-politicu...