Advertentie

Hebban Newsroom

21
maart 2020
om 14:00

Boekpresentatie: Thuisreis van Marceline de Waard

2 reacties

Auteurs die hun boekpresentatie hebben moeten afzeggen vanwege de corona-crisis, geven we een plek op Hebban voor een digitaal alternatief. Morgen (zondag 22 maart) zou Marceline de Waard haar debuutroman presenteren, maar helaas kan dat niet doorgaan. Als alternatief heeft ze samen met haar uitgever besloten om er een online lancering van te maken: zondag om 16:00 op YouTube 

Over het boek
De man met de donkere krullen doemt op. Net als afgelopen dagen krabt hij aan de rand van haar bewustzijn. Op haar netvlies verschijnt het beeld van oma. Haar gezicht, vlak nadat ze stierf. Heeft de man, die steeds in haar dromen terugkeert, met haar oma te maken? Ligt de oplossing dertig jaar geleden? Ze graaft verder, een harde windvlaag blaast een stuk papier tegen haar gezicht en de beelden verdwijnen. Het is bijna donker. Ze ritst haar jas dicht en staat op. Tijd om naar huis te gaan.

Haar oma vertrok eind jaren dertig van de vorige eeuw uit Ierland en niemand sprak er nog over. Eileen is begin vijftig als ze besluit naar Ierland af te reizen om uit te zoeken wat er toen is gebeurd. Haar camperreis door Engeland en Ierland naar de westkust van het groene eiland wordt een ontdekkingsreis naar zichzelf, naar haar oma en naar de man die steeds nadrukkelijker verschijnt in haar dromen.

Het programma

In de uitzending is te zien (zondag 22 maart om 16:00):

  • De uitgever, Inanna van den Berg (Ambilicious), aan het woord
  • Marceline over het schrijven van Thuisreis
  • Boektrailer
  • De uitreiking van het eerste exemplaar


Het boek is vanaf 23 maart verkrijgbaar en op een later moment zal nog een lezing en signeersessie worden gepland in Het Schiedams Boekhuis.

Bezoek het YouTubekanaal via onderstaande button. 

Naar het volledige artikel

Bron: Uitgeverij Ambilicious

Over de auteur

Hebban Crew

1858 volgers
3 boeken
3 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Boekpresentatie: Thuisreis van Marceline de Waard

Gerelateerd

Over

Marceline de Waard

Marceline de Waard

Ik ben een geboren boekenwurm en sinds 2017 maak ik mijn kinderdroom waar: schri...