Advertentie

Hebban Newsroom

09
oktober 2020
om 17:16

Booktalk #27: Ernest van der Kwast bezorgt boeken en nominaties Knack Hercule Poirotprijs bekend

De redactie van Hebban maakt regelmatig een rondje langs de velden. In Booktalk verzamelen we de meest opvallende berichten en artikelen uit de media. Wil je geen nieuws missen? Zet dan nu direct de Hebban Lunchupdate aan in je profiel of meld je hier aan voor een van onze nieuwsbrieven.

Ernest van der Kwast bezorgt zijn nieuwe roman

Schrijver Ernest van der Kwast stapt in coronatijd op de fiets en bezorgt zijn nieuwe roman Ilyas bij mensen thuis. Op zaterdag 24 en 31 oktober en 7 en 14 november zal hij boekhandels in Amsterdam, Haarlem, Den Haag en Utrecht langsgaan om bestellingen op te halen, te signeren en vervolgens in de stad rond te brengen. De prijswinnende en innovatieve fietsenproducent Mokumono sponsort de auteur met de sportieve, lichtgewicht Delta C e-bike. Van der Kwast kijkt uit naar zijn bezorgrondes en hoopt dat vele lezers in deze tijd hun lokale boekhandel willen ondersteunen. ‘Het boek past perfect door de brievenbus!’ | Bron: Persbericht uitgeverij De Bezige Bij

 

De nominaties van de 23ste Knack Hercule Poirotprijs zijn bekend

De Knack Hercule Poirotprijs is aan de 23ste editie toe en is hiermee één van de langstlopende boekenprijzen in Vlaanderen. De prijs bekroont het beste Vlaamse spannende boek van het afgelopen jaar. Op zaterdag 7 november maakt de jury bekend wie dit jaar de begeerde trofee wegkaapt.

De genomineerden op een rijtje:

Val - Toni Coppers
Uitgekookt - Pat Craenbroek
Sneeuwspoor - Rudy Morren
De danseres en het mes - Geert Van Istendael
Louise - Anne-Laure Van Neer

Bron: Persbericht

 

Reageren op een van de berichten in deze Booktalk? Doe dat onder dit artikel.Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

1997 volgers
3 boeken
3 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Booktalk #27: Ernest van der Kwast bezorgt boeken en nominaties Knack Hercule Poirotprijs bekend

Gerelateerd