Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban Newsroom

10
april 2024
om 12:00

De Bestseller 60: Booker Prize-winnaar nieuw in de lijst

Elke week wordt de Bestseller 60 gepubliceerd met daarin de zestig bestverkochte titels van die week. Hieronder vind je de wekelijkse top 5 en een aantal uitgelichte titels. Voor de volledige lijst kijk je op de website van de Bestseller 60.

Top 5 in week 15

1.    Hanneke de Zoete - De Zoete Zusjes logeren bij tante Taart
2.    Nicci French - Stemmen in het duister
3.    Rutger Bregman - Morele ambitie
4.    Tom-Jan Meeus - Duidelijkheid
5.    Anya Niewierra - De Camino

Uitgelicht

Booker Prize-winnaar nieuw in de lijst
Op een donkere, regenachtige avond in Dublin wordt er aangeklopt bij Eilish Stack, wetenschapper en moeder van vier kinderen. Ierland valt uiteen, het land is in de greep van een overheid die afstevent op tirannie. Hoever kan ze gaan om haar familie te redden? Lied van de profeet van Paul Lynch won de Booker Prize 2023 en staat deze week nieuw in De Bestseller 60, het komt binnen op de 24e plaats.

Kunnen de Zoete Zusjes de winkel redden?
Als tante Taart haar been breekt, maken de Zoete Zusjes zich grote zorgen: hoe moet dat nu met haar taartenwinkel en hun geplande logeerpartijtje? Saar en Janna gaan met mama logeren in het superroze en zoete huis van tante Taart om haar te helpen. De Zoete Zusjes logeren bij tante Taart van Hanneke de Zoete is de hoogste nieuwe binnenkomer in De Bestseller 60 deze week op de koppositie.

Een nieuwe start in een nieuwe woning
Na haar psychose trekt Nancy in een nieuw appartement. Ze heeft al vanaf de eerste dag geen goed gevoel over de plek en enkele andere bewoners. Wanneer haar buurvrouw Kira dood wordt aangetroffen, is ze ervan overtuigd dat het kwade opzet is. Stemmen in het duister, de nieuwste thriller van Nicci French over rechercheur Maud O'Connor, staat nieuw in De Bestseller 60 deze week op de 2e plek.

Een eiland dat allang niet meer bestaat
Lange tijd was Schokland een levendig visserseiland in de Zuiderzee, dat door de afsluiting en inpoldering voorgoed van de kaart verdween. In Het eiland van Anna brengt Eva Vriend aan de hand van een gewone vissersdochter het verdwenen eiland tot leven – de ontberingen, de vele overstromingen en de dramatische ontruiming in 1859. Het boek staat nieuw in De Bestseller 60 deze week op de 11e plaats.

Een liefde vol geheimen en leugens
Christian Harper is levensgevaarlijk. Hij ziet weinig nut in een moreel kompas, en nog minder in de liefde. Toch kan hij de vreemde aantrekkingskracht die hij voelt voor de introverte influencer Stella, die een verdieping onder hem woont, niet ontkennen. TikTok-hit Twisted lies van Ana Huang is het vierde, los te lezen deel in de 'Twisted'-reeks en komt De Bestseller 60 deze week nieuw binnen op de 23e positie.

Naar het volledige artikel

Bron: De Bestseller 60


Reacties op: De Bestseller 60: Booker Prize-winnaar nieuw in de lijst

Gerelateerd