Meer dan 5,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban Newsroom

05
juni 2024
om 12:00

De Bestseller 60: een huiveringwekkend geheim

Elke week wordt de Bestseller 60 gepubliceerd met daarin de zestig bestverkochte titels van die week. Hieronder vind je de wekelijkse top 5 en een aantal uitgelichte titels. Voor de volledige lijst kijk je op de website van de Bestseller 60.

Top 5 in week 23

1.    Anya Niewierra  - De nomade
2.    Tim Hofman - Goede moed
3.    Michiel Vos - Vos in de VS
4.    Lale Gül - Ik ben vrij
5.    Rob van Essen - Ik kom hier nog op terug

Uitgelicht

Een huiveringwekkend geheim
Als de dementerende vader van reisjournalist Olga Liebke herinnering begint op te halen, komen die niet overeen met de geschiedenis zoals zij die kent. Ze gaat twijfelen over haar achtergrond en reist af naar de driehoek Polen, Litouwen en Belarus. De nomade, het nieuwste boek van tweevoudig Hebban Thrillerprijs-winnaar Anya Niewierra, is de hoogste nieuwe binnenkomer in De Bestseller 60 deze week op de koppositie.

Waar zijn we precies bang voor?
In situaties waarin mensen botsen, blijken angstgevoelens een grote rol te spelen. In Goede moed onderzoekt Tim Hofman wat het oplevert als we ons minder zouden laten leiden door de angsten die onze samenleving stevig in de weg zitten. Want minder angst levert meer ruimte op voor onszelf en de ander. Het boek komt deze week nieuw De Bestseller 60 binnen en belandt daarbij op de 2e plaats.

Een liefdesverklaring aan het profwielrennen
Wielrenner Tom Dumoulin reist samen met schrijver en journalist Nando Boers naar plaatsen die een cruciale rol hebben gespeeld in zijn loopbaan. Hij zoekt er naar antwoord op de vraag wat de sport al die jaren voor hem heeft betekend en blikt terug op zowel overwinningen als nederlagen. Het openhartige zelfportret Op gevoel staat nieuw in De Bestseller 60 deze week en komt binnen op de 7e plek.

Killer-tips voor een hoger salaris
Er bestaat een grote kloof in kennis, expertise en macht tussen jou en je baas. Je baas heeft niet de ambitie écht iets moois te maken van jouw gemiddeld 2000 werkzame weken, maar jij wel. Hr-expert Roland Grootenboer deelt alles wat je moet weten om grip te krijgen op je werkende leven. Het boek waarvan je baas niet wil dat je het leest komt deze week nieuw De Bestseller 60 binnen op de 14e positie.

De terugkeer van Sebastian Bergman
Wanneer het lichaam van een vrouw wordt aangetroffen, wijst onderzoek uit dat de moord alles te maken heeft met Sebastian Bergman – en juist hij is persona non grata bij de recherche. In deze grootse finale van de 'Bergmankronieken' krijgt Sebastian een laatste kans om zijn leven een nieuwe richting op te sturen. De schuld van Hjorth Rosenfeldt staat nieuw in De Bestseller 60 deze week op de 28e plaats.

Naar het volledige artikel

Bron: De Bestseller 60


Reacties op: De Bestseller 60: een huiveringwekkend geheim

Gerelateerd