Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban Newsroom

12
juni 2024
om 12:00

De Bestseller 60: het leven met een flinke dosis zelfspot

Elke week wordt de Bestseller 60 gepubliceerd met daarin de zestig bestverkochte titels van die week. Hieronder vind je de wekelijkse top 5 en een aantal uitgelichte titels. Voor de volledige lijst kijk je op de website van de Bestseller 60.

Top 5 in week 24

1.    Anya Niewierra  - De nomade
2.    Michiel Vos - Vos in de VS
3.    Bettina Holwerda - Laat maar.
4.    Tim Hofman - Goede moed
5.   Tom Dumoulin & Nando Boers - Op gevoel

Uitgelicht

Het leven met een flinke dosis zelfspot
Met een flinke dosis zelfspot beschrijft musicalster en theatermaker Bettina Holwerda situaties waar iedere moderne vrouw, moeder en ondernemer zich in zal herkennen. Vermakelijke verhalen over lijf, leven, carrière en gezin met voorbeelden die uit het leven gegrepen zijn, soms kwetsbaar en vaak chaotisch. Laat maar. is deze week de hoogste nieuwe binnenkomer in De Bestseller 60 op de 3e positie.

Lef, liefde en levenslust
In dit kleurrijke boek vol inspiratie, tips en favorieten deelt Debbie de Jong haar levensverhaal, van haar succesvolle carrière als tv-producent tot een gedurfd nieuw leven onder de Spaanse zon. Debbie bevat lievelingsrecepten, stylingtips en de beste plekjes aan de Costa Brava – van restaurants tot brocantemarkten. Het boek staat nieuw in De Bestseller 60 deze week en komt binnen op de 9e plaats.

Terug op Camino Island
Bruce Cable, de extravagante boekhandelaar die zijn winkel bestiert op Camino Island, ontdekt dat de literaire wereld veel gevaarlijker is dan je op het eerste gezicht zou denken. Samen met zijn vrienden staat Bruce in De vloek voor een nieuwe uitdaging, het derde deel in de 'Camino'-reeks van bestsellerauteur John Grisham. De thriller komt deze week nieuw De Bestseller 60 binnen op de 21e plek.

Een verlaten huis diep in het bos
Na de tragische dood van zijn ouders gaat de veertienjarige Richard bij zijn oom en tante wonen. Wanneer een klasgenoot vermist raakt, gelooft niemand in het kleine stadje hem als hij zegt dat hij Tom zag verdwijnen in een telefooncel aan de rand van het bos. Richard besluit zelf op onderzoek uit te gaan. Het Nachthuis van Jo Nesbø staat nieuw in De Bestseller 60 deze week op de 29e positie.

Het vermaak van vakantiegangers
Bechamel Mucho van Dimitri Verhulst begint als een zonnige diavoorstelling van een zorgeloze zomer. Maar schijn bedriegt, want al snel ontvouwt zich een scherpe en meeslepende schets van de consumptiemaatschappij. Iedere gast heeft een eigen verhaal. De roman, waarvoor Verhulst uit zijn eigen ervaring geput heeft, komt nieuw De Bestseller 60 binnen deze week en arriveert op de 37e plaats.

Naar het volledige artikel

Bron: De Bestseller 60


Reacties op: De Bestseller 60: het leven met een flinke dosis zelfspot