Meer dan 4,9 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban Newsroom

15
november 2023
om 12:00

De Bestseller 60: negen lange jaren wachten

Elke week wordt de Bestseller 60 gepubliceerd met daarin de zestig bestverkochte titels van die week. Hieronder vind je de wekelijkse top 5 en een aantal uitgelichte titels. Voor de volledige lijst kijk je op de website van de Bestseller 60.

Top 5 in week 46

1.    Anya Niewierra - De Camino
2.    Terry Hayes - Het jaar van de Sprinkhaan
3.    Rutger Vink & Thomas van Grinsven - Het Pretpark
4.    Francine Oomen - Hoe overleef ik alles wat ik niemand vertel? 
5.    Rob Kemps - Hemel op aarde

Uitgelicht

Negen lange jaren wachten | De opvolger van Ik ben Pelgrim
CIA-spion Kane reist naar het No Man's-gebied, waar de grenzen van Pakistan, Iran en Afghanistan samenkomen, om een man met cruciale informatie voor de veiligheid van het Westen te evacueren, maar in plaats daarvan ontmoet hij een vijand die de wereld tot aan de rand van de afgrond zal brengen. De opvolger van Ik ben Pelgrim is eindelijk verschenen en komt nieuw De Bestseller 60 binnen op de 2e plek.

Kemps favoriete plek in Parijs
Parijs-liefhebber Rob Kemps vertelt de mooiste verhalen over zijn favoriete plek in de stad: Père-Lachaise, de beroemdste begraafplaats van Frankrijk, en misschien wel van de hele wereld. Hemel op aarde is een ode aan de meest betoverende plek van Parijs, waar Rob met zijn kennis en enthousiasme de lezer deelgenoot maakt van alle bijzondere verhalen die hier voor het oprapen liggen. Nieuw in De Bestseller 60 op de 5e positie.

Het splinternieuwe elfde verhaal van Dog Man
Superslechterik Biggie ontsnapt uit de gevangenis en krijgt ook nog eens een vliegende duikboot in handen. Kan hij hiermee al zijn gemene plannen uitvoeren? Of kunnen Dog Man en zijn vrienden deze crimineel met krulstaart op tijd tegenhouden? Met talloze spannende verhaallijnen, hilarische scènes, geweldige personages en natuurlijk de allerbeste tekentips. Vertaald door Tjibbe Veldkamp. Nieuw op de 6e plek in De Bestseller 60.

De langverwachte memoires van Barbra Streisand
In Mijn naam is Barbra deelt Streisand haar ervaringen en inzichten met humor en eerlijkheid. Ze vertelt over haar worstelingen om actrice te worden, de opnames van enkele van haar veelgeprezen albums, de jarenlange inspanning die nodig was om Yentl te maken, haar regie van The Prince of Tides, haar politieke activisme en de vervulling die ze heeft gevonden in haar huwelijk met James Brolin. Nieuw in De Bestseller 60 op de 14 plek.

Waar is het losgeld gebleven?
In 1983 werd 35 miljoen gulden losgeld betaald. Daarvan is 8 miljoen spoorloos. Harry Lensink en Wim van de Pol proberen de route van die verloren 8 miljoen in kaart te brengen. Ze spraken Heineken-ontvoerder Jan Boellaard en Gerard Holleeder, de broer van Willem. Ook verdiepten ze zich in oude en nieuwe strafdossiers, waarbij ze op dubieuze internationale geldstromen en hulpvaardige facilitators stuitten. Nieuw op de 19e positie in De Bestseller 60.

Naar het volledige artikel

Bron: De Bestseller 60


Reacties op: De Bestseller 60: negen lange jaren wachten

Gerelateerd