Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban Newsroom

29
november 2023
om 12:00

De Bestseller 60: Peter R. de Vries heeft het laatste woord

Elke week wordt de Bestseller 60 gepubliceerd met daarin de zestig bestverkochte titels van die week. Hieronder vind je de wekelijkse top 5 en een aantal uitgelichte titels. Voor de volledige lijst kijk je op de website van de Bestseller 60.

Top 5 in week 48

1.    Peter R. de Vries & Royce de Vries - Ik beloof je dat ik honderd word
2.    Rutger Vink & Thomas van Grinsven - Het Pretpark
3.    Anya Niewierra - De Camino
4.    Francine Oomen - Hoe overleef ik alles wat ik niemand vertel? 
5.    Victor Mids & Oscar Verpoort - Mindf*ck Challenges

Uitgelicht

Peter R. de Vries heeft het laatste woord
In het laatste anderhalf jaar van zijn leven hield Peter R. de Vries een logboek bij over zijn rol als vertrouwenspersoon van Nabil B., kroongetuige in het Marengo-proces. Ik beloof je dat ik honderd word wisselt deze verslagen af met de ontroerende en aangrijpende dagboekfragmenten van Royce de Vries over zijn vader. Het boek komt deze week als hoogste nieuwe binnenkomer De Bestseller 60 in op de koppositie.

Kleine stadjes koesteren diepe geheimen
Wanneer een CIA-agente in een klein kustplaatsje wordt vermoord, zijn er grote zorgen over de nationale veiligheid als haar telefoon en laptop vermist blijken. Travis Devine wordt ingezet om de moord op te lossen en de verdwenen documenten terug te vinden. Staatsgeheim, het tweede boek van David Baldacci over de voormalige Army Ranger, staat nieuw in De Bestseller 60 deze week op de 12e plaats.

De mooiste man van Griekenland is terug
Deze monumentale historische roman vertelt het waargebeurde verhaal van het streven en falen van Alkibiades, de mooiste man van Griekenland. Hij was extravagant, geniaal, opzienbarend, androgyn, biseksueel en een omstreden politicus. Na zeventien weken weg te zijn geweest is het boek van Ilja Leonard Pfeijffer terug in De Bestseller 60 als hoogste herintreder: Alkibiades komt binnen op de 28e plek.

Je nieuwe favorieten voor elke dag
Plantaardig koken is niet alleen supermakkelijk en voor elke portemonnee, de gerechten staan ook nog eens razendsnel op tafel. Snelle salades, makkelijke burgers en broodjes, stevige stoofgerechten of iets lekkers uit de oven. Of je nu vegan, vega of flexi bent: ontdek het in deze nieuwe culi-hit van Lenna Omrani. Every Day Vegan in 30 minuten staat deze week nieuw in De Bestseller 60 op de 50e positie.

De absurditeiten van het afgelopen jaar
Met scherpe pennen en een flinke dosis humor steken Fokke en Sukke ook dit jaar weer de draak met de gebeurtenissen en trends die 2023 hebben getekend. De beroemde cartoonvogels weten met grappige tekeningen de actualiteit op geheel eigen wijze te belichten. Het afzien van 2023 van Bastiaan Geleijnse, John Reid en Jean-Marc van Tol komt nieuw De Bestseller 60 binnen op de 54e plaats.

Naar het volledige artikel

Bron: De Bestseller 60


Reacties op: De Bestseller 60: Peter R. de Vries heeft het laatste woord

Gerelateerd