Meer dan 4,9 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban Newsroom

20
september 2023
om 11:50

De Bestseller 60: terug (van nooit weggeweest)!

1 reactie

Elke week wordt de Bestseller 60 gepubliceerd met daarin de zestig bestverkochte titels van die week. Hieronder vind je de wekelijkse top 5 en een aantal uitgelichte titels. Voor de volledige lijst kijk je op de website van de Bestseller 60.

Top 5 in week 38

1.    Francine Oomen - Hoe overleef ik alles wat ik niemand vertel?
2.    Rutger Vink & Thomas van Grinsven - Het Pretpark
3.    Walter Isaacson - Elon Musk
4.    Stephen King - Holly
5.    Adriaan van Dis - Naar zachtheid en een warm omhelzen

Uitgelicht

Terug (van nooit weggeweest)!
Na 25 jaar ‘Hoe overleef ik’ is er nu het eerste deel voor de volwassen geworden lezers van toen. Een onmisbaar boek voor ex-pubers, voor Generatie Hoi. Met veel survivaltips en voiceberichten! Wat gebeurt er met je als er een heleboel is wat je aan niemand durft te vertellen? Volwassen zijn in deze tijd, HOE doe je dat? Dit eerste deel van de nieuwe 'Hoe overleef ik'-serie komt nieuw De Bestseller 60 binnen op de eerste plek.

Een heel bijzonder pretpark
Rutger, Thomas en Paco zijn uitgenodigd voor de opening van Pacoland! Ze krijgen een rondleiding van de eigenaar van het park, Ilona Muis. Maar waarom gedraagt ze zich zo vreemd? Als Rutger, Thomas en Paco in de grootste achtbaan ter wereld zitten en ze steeds sneller en sneller gaan, staan ze voor een wel heel grote verrassing ... Het derde 'Avonturen'-boek van Rutger, Thomas en Paco is nieuw in De Bestseller 60 en belandt meteen op de 2e positie.

Een verrassend intiem verhaal
Walter Isaacson vertelt het verhaal van een van de meest fascinerende en controversiële ondernemers van deze tijd: Elon Musk. Isaacson volgde Musk twee jaar lang. Het resultaat is een onthullend verhaal van binnenuit, vol met fantastische anekdotes over triomf en beroering, dat maar één vraag doet oplaaien: zijn de demonen die Musk drijven ook hetgeen wat nodig is voor innovatie en vooruitgang? De biografie komt nieuw De Bestseller 60 binnen op de 3e plek.

De verhalen achter de liedjes
Aan de vooravond van zijn tachtigste levensjaar sprak Boudewijn de Groot vele tientallen uren met muziekjournalist Peter Voskuil. Ze luisterden elk officieel uitgebracht liedje terug waar hij als artiest, songwriter, producer of gastmuzikant bij betrokken was. Album voor album, liedje voor liedje, noot voor noot. Dit ultieme, geautoriseerde standaardwerk over de carrière van Boudewijn de Groot is nieuw in De Bestseller 60 en staat op de 11e plek.

Hij dreigt alles te verliezen
Choreograaf Dan Karaty heeft het helemaal voor elkaar. Hij reist de hele wereld over en heeft geen gebrek aan feestjes, aandacht en geld. Hij wordt gevraagd om in een Amerikaanse talentenshow te jureren en komt zo in Nederland terecht als jurylid van Holland's Got Talent. Nederland valt als een blok voor de goedlachse Amerikaan, maar achter zijn glimlach verbergt Dan een groot geheim. Hij is alcoholist. De autobiografie van Dan Karaty komt nieuw De Bestseller 60 binnen op de 14e plek.

Naar het volledige artikel

Bron: De Bestseller 60


Reacties op: De Bestseller 60: terug (van nooit weggeweest)!

Gerelateerd