Meer dan 4,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban Newsroom

29
maart 2023
om 14:00

De Bestseller 60 van week 13: wanneer je vermoorde zoon nog leeft

Elke week wordt de Bestseller 60 gepubliceerd met daarin de zestig bestverkochte titels van die week. Hieronder vind je de wekelijkse top 5 en een aantal uitgelichte titels. Voor de volledige lijst kijk je op de website van de Bestseller 60.

Top 5 in week 13

1.    Karsu - Karsu's Kitchen
2.    Hanneke de Zoete - De Zoete Zusjes moppenboek 2
3.    Sander de Hosson & Els Quaegebeur - Leven toevoegen aan de dagen
4.    Harlen Coben - Levenslang
5.    Thomas Erikson - Omringd door idioten

Uitgelicht

Wanneer je vermoorde zoon nog leeft
David en Cheryl leefden een droomleven, tot het noodlot toesloeg. Vijf jaar later is Cheryl hertrouwd en zit David een levenslange straf uit voor de moord op hun zoon Matthew. Maar dan zoekt Cheryls zus Rachel David op met verontrustend nieuws: een recente foto waar Matthew op lijkt te staan. Levenslang van Harlan Coben is deze week de hoogste nieuwe binnenkomer in De Bestseller 60 op de 4e positie.

In de ruimte lonkt het nieuwe goud
Waar vroeger verre landschappen gekoloniseerd werden, zijn nu planeten aan de beurt. Miljardairs lanceren de ene raket na de andere, er zijn plannen voor mijnbouw op astroïden en een tankstation op de maan voor je doorreis naar Mars. Maar ten koste van wat? In Wat is ruimte waard neemt Marjolijn Heemstra je mee. Het boek staat deze week nieuw in De Bestseller 60 en komt binnen op de 7e plaats.

Daêvabad van haar magie beroofd
Nahid probeert met haar herrezen commandant Dara de vrede te herstellen, maar het verlies van zijn geliefde Nahri heeft de ergste demonen uit Dara’s verleden losgelaten. Inmiddels zijn Nahri en Ali ternauwernood ontsnapt aan het dodelijke Daêvabad, maar ze realiseren zich maar al te goed dat hun geliefden zijn overgeleverd aan een tiran. Het gouden rijk van Shannon Chakraborty komt nieuw De Bestseller 60 binnen op de 14e plek.

Zou de oogst toch lukken?
Boer Boris heeft alles geprobeerd, maar de bieten willen niet groeien. Hij zit ervan in de put, maar Berend en Sam geven nog niet op. Ze ontdekken dat de bieten ziek zijn en samen met de boerderijdieren proberen ze de bieten beter te maken. Boer Boris en de bietjes van Ted van Lieshout en Philip Hopman staat deze week nieuw in De Bestseller 60 op de 24e positie.

Een grot met een vreemde inscriptie
De Leidse docent theologie Simon Ryevaar krijgt een mysterieus telefoontje van bevriend archeoloog Thomas, die in Turkije een grot met een vreemde inscriptie heeft gevonden. Deze ontdekking zet alles wat ze denken te weten over de Bijbel definitief op zijn kop. Openbaring is het eerste deel in een trilogie van Jeroen Windmeijer en Tjarko Evenboer en komt nieuw De Bestseller 60 binnen op de 49e plaats.

Naar het volledige artikel

Bron: De Bestseller 60


Reacties op: De Bestseller 60 van week 13: wanneer je vermoorde zoon nog leeft

Gerelateerd