Hebban Newsroom

18
mei 2022
om 12:00

De Bestseller 60 van week 20: Het wellness-rechts van moeders en influencers

Elke week wordt de Bestseller 60 gepubliceerd met daarin de zestig bestverkochte titels van die week. Hieronder vind je de wekelijkse top 5 en een aantal uitgelichte titels. Voor de volledige lijst kijk je op de website van de Bestseller 60.

Top 5 in week 20

1.    Kelly Weekers - De kracht van keuze
2.    Roxane van Iperen - Eigen welzijn eerst
3.    Mariken Heitman - Wormmaan
4.    Suzanne Vermeer - Roadtrip
5.    David Baldacci - Schaduwstad

Uitgelicht

Het wellness-rechts van moeders en influencers
Van een open en tolerant zelfbeeld dat door de middenklasse werd aangedreven, is Nederland de laatste jaren in gaan zetten op zelfbehoud. Roxane van Iperen schreef een vlammend essay over de glijdende schaal waarop deze middenklasse zich bevindt, eindigend in ‘wellness-rechts’. Eigen welzijn eerst komt nieuw De Bestseller 60 binnen op de 2e positie.

Kwetsbaarheid inruilen voor kracht
Kelly Weekers
deelt in haar nieuwste en meest persoonlijke boek inzichten om ook in jouw leven de juiste keuzes te maken. Keuzes die bij je passen en je in staat stellen de regie terug te pakken op allerlei vlakken. De kracht van keuze staat op de 1e positie als hoogste nieuwe binnenkomer in De Bestseller 60.

Een ontroerende zoektocht inwaarts
Na een tegenslag op haar werk trekt Elke zich terug op een Waddeneiland met een vergeten erwtenras. Langzaam groeit het besef dat zij gewassen vormt zoals de maatschappij háár probeert te vormen. Wormmaan van Mariken Heitman, de winnaar van de Libris Literatuur Prijs 2022, komt nieuw De Bestseller 60 binnen en staat op de 3e plek.

De duistere wereld van Hollywood
Het jaar 1953 had niet slechter kunnen beginnen voor privédetective Aloysius Archer. Wanneer een scenarioschrijfster hem vraagt uit te zoeken wie haar wil vermoorden, verdwijnt ze spoorloos en treft Archer het lichaam van een vermoorde man aan. De nieuwste thriller van David Baldacci, Schaduwstad, komt De Bestseller 60 binnen op de 5e plaats.

Die vuile verslaving aan het leven
Na een fataal auto-ongeluk bevindt Malodot zich tot zijn verbazing in een kliniek waar hij moet zien af te kicken van het leven voordat hij volkomen dood kan zijn. Als dat mislukt, moet hij zijn bestaan opnieuw ondergaan. Hebben en zijn van Dimitri Verhulst is deze week nieuw in De Bestseller 60 op de 23e positie.

Naar het volledige artikel

Bron: De Bestseller 60


Reacties op: De Bestseller 60 van week 20: Het wellness-rechts van moeders en influencers

Gerelateerd


Gesponsorde boeken