Meer dan 4,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban Newsroom

24
mei 2023
om 14:00

De Bestseller 60 van week 21: met oog voor het kleine en bizarre

Elke week wordt de Bestseller 60 gepubliceerd met daarin de zestig bestverkochte titels van die week. Hieronder vind je de wekelijkse top 5 en een aantal uitgelichte titels. Voor de volledige lijst kijk je op de website van de Bestseller 60.

Top 5 in week 21

1.    Lucinda Riley & Harry Whittaker - Atlas
2.    Roxane van Iperen - Dat beloof ik
3.    Hendrik Groen - Groeten uit Benidorm
4.    Anjet Daanje - Het lied van ooievaar en dromedaris
5.    Esther Verhoef - Alter ego

Uitgelicht

Met oog voor het kleine en bizarre
In Totaal 2 bundelt Marcel van Roosmalen zijn beste columns. Ongeacht het medium of het onderwerp wordt elk stuk van zijn hand gekenmerkt door dat typische gevoel voor understatement dat hem eigen is. Tegendraads, vaak actueel, soms snoeihard en uitgesproken, dan weer persoonlijk en ontroerend. Het lijvige verzamelwerk is deze week de hoogste nieuwe binnenkomer in De Bestseller 60 en komt binnen op de 6e positie.

Verlichting bij diepe ontspanning
Ben je op zoek naar een duurzame oplossing voor mentale en fysieke uitdagingen? In Deep Relax laat Eliane Bernhard zien hoe diepe ontspanning verlichting kan bieden bij tal van klachten. Aan de hand van haar levensverhaal deelt ze haar inzichten, die je direct zelf kunt implementeren met unieke, rustgevende en transformerende meditaties. Het boek komt nieuw De Bestseller 60 binnen deze week op de 17e plaats.

Wat is het geheim van deze klassieker?
Van den vos Reynaerde geldt als hét meesterwerk van onze middeleeuwse letterkunde. Wat is het geheim van deze klassieker, die in elke tijd leest als een moderne roman? Vol enthousiasme laat Frits van Oostrom zien wat deze tekst zo uniek maakt voor al die generaties lezers, een weergaloos panorama van literatuur, geschiedenis en wetenschap. De Reynaert komt deze week De Bestseller 60 binnen op de 21e plek.

Wanneer alle gasten weg zijn, stort haar wereld in
Na het eerste huisfeestje van Morgan en Nina is het glas van de achterdeur gebroken, zijn geld en sieraden verdwenen en is Nina dood. Al snel blijkt de man met wie Morgan flirtte, en die ze uitnodigde, een koelbloedige oplichter te zijn. Eigenlijk is zij het type waar hij op valt en daarmee begint haar nachtmerrie pas echt. Identiteit, de nieuwste thriller van Nora Roberts, komt deze week De Bestseller 60 binnen op de 28e plaats.

Het is geen successtory
Na een operatie waarbij een grote hersentumor wordt verwijderd, verandert het leven van jeugdarts Mascha Kamphuis compleet. In dit persoonlijke boek, opgetekend door Ronald Giphart, vertelt ze hoe het leven van de ene op de andere dag kan veranderen door de gevolgen van niet-aangeboren hersenletsel. Ik mis mij ook van het duo staat nieuw in De Bestseller 60 deze week en komt binnen op de 40e positie.

Naar het volledige artikel

Bron: De Bestseller 60


Reacties op: De Bestseller 60 van week 21: met oog voor het kleine en bizarre

Gerelateerd