Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban Newsroom

31
mei 2023
om 16:00

De Bestseller 60 van week 22: de mooiste man van Griekenland

Elke week wordt de Bestseller 60 gepubliceerd met daarin de zestig bestverkochte titels van die week. Hieronder vind je de wekelijkse top 5 en een aantal uitgelichte titels. Voor de volledige lijst kijk je op de website van de Bestseller 60.

Top 5 in week 22

1.    Lucinda Riley & Harry Whittaker - Atlas
2.    Ilja Leonard Pfeijffer - Alkibiades
3.    Caroline Tensen - Het verboden woord
4.    Roxane van Iperen - Dat beloof ik
5.    Hendrik Groen - Groeten uit Benidorm

Uitgelicht

De mooiste man van Griekenland
Ilja Leonard Pfeijffer vertelt in deze monumentale, rijk gedocumenteerde, historische roman het waargebeurde verhaal van het streven en falen van Alkibiades. Hij was de extravagante, geniale, androgyne en omstreden politicus en strateeg van Athene tijdens de grote oorlog tegen Sparta. In hoeverre was hij schuldig aan de nederlaag van Athene? Alkibiades is de hoogste nieuwe binnenkomer in De Bestseller 60 deze week op de 2e positie.

Weg met de schaamte
Als je eerder weet dat je in de overgang zit, ook zonder typische klachten, weet je waar je aan toe bent en kun je er meer mee. Caroline Tensen haalt de overgang dan ook uit de taboesfeer. Zo voelen vrouwen zich minder eenzaam en krijgen ze betere hulp. Naast praktische tips om je beter te voelen bevat het boek veel ervaringsverhalen. Het verboden woord staat deze week nieuw in De Bestseller 60 op de 3e plaats.

In de wildernis van het hoge noorden
In het hoge noorden van Zweden opereren rijke bedrijven buiten het zicht van media en publiek. De enorme toestroom van nieuw geld trekt ook criminele bendes aan en de paden van Lisbeth Salander en Mikael Blomkvist kruisen elkaar opnieuw. De schreeuw van de zeearend, het zevende deel in de ‘Millennium’-reeks en de eerste van auteur Karin Smirnoff komt nieuw De Bestseller 60 binnen op de 6e plek.

Kunnen we nog wel zonder de socials?
De slimme algoritmes uit Silicon Valley hebben zich in alle onderdelen van ons leven genesteld: onze sociale contacten, ons werk en zelfs ons liefdesleven. Ze kunnen een verrijking zijn, maar hebben ook een duistere kant. In Asociale media buigt psycholoog Thijs Launspach zich over de vraag hoe je minder gestoord raakt van sociale media. Kritisch, met humor én praktische tips. Het boek staat deze week nieuw in De Bestseller 60 op de 18e positie.

Het wel en wee in De Kuip
Michel van Egmond en Martijn Krabbendam volgen Feyenoord al tientallen jaren op de voet. In Lourdes aan de Maas bieden ze een blik achter de schermen bij het Feyenoord van nu en brengen ze een ode aan het rijke verleden van de club. Om de zestiende landstitel te vieren, verschijnt er een nieuwe editie van het vorig jaar uitgebrachte boek, voorzien van een speciale epiloog. Het komt nieuw De Bestseller 60 binnen op de 23e plaats.

Naar het volledige artikel

Bron: De Bestseller 60


Reacties op: De Bestseller 60 van week 22: de mooiste man van Griekenland

Gerelateerd