Hebban Newsroom

15
juni 2022
om 12:47

De Bestseller 60 van week 24: Volledig open en eerlijk

Elke week wordt de Bestseller 60 gepubliceerd met daarin de zestig bestverkochte titels van die week. Hieronder vind je de wekelijkse top 5 en een aantal uitgelichte titels. Voor de volledige lijst kijk je op de website van de Bestseller 60.

Top 5 in week 24

1.    Lucinda Riley - De geheimen van de kostschool
2.    Marcel van Roosmalen - Totaal
3.    Francis van Broekhuizen - Bij twijfel hard zingen
4.    Kelly Weekers - De kracht van keuze
5.    Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen

Uitgelicht

Volledig open en eerlijk
Operazangeres en tv-personality Francis van Broekhuizen vertelt in Bij twijfel hard zingen op eigenzinnige en ontroerende wijze over haar roerige leven, haar coming-out en haar liefde voor opera en het podium, ondersteund door haar eigen humoristische illustraties. De autobiografie is deze week de hoogste nieuwe binnenkomer in De Bestseller 60 en belandt op de 3e positie.

Onze familie heeft ons gevormd
Onze relaties met anderen hebben een fundamentele invloed op onze gezondheid en geluk, en familie is de enige relatie die we nooit kunnen verbreken. Psychotherapeut Julia Samuel vertelt in Elke familie heeft een verhaal hoe je inzicht kunt krijgen in je familie. Het boek is de grootste stijger in De Bestseller 60 deze week en springt van de 48e naar de 11e plaats.

Bram Botermans als geheim wapen
Bram besluit na een dramatische sportdag om officieel met sportpensioen te gaan. Van zijn moeder moet hij het nog één kans geven, dus schrijft ze hem in voor een basketbaltoernooi. Is hij de man van de wedstrijd of gaat alles mis? Voltreffer van Jeff Kinney komt nieuw De Bestseller 60 binnen op de 16e plek.

Een spannende en inspirerende tocht door Australië
Oud-militair Anton Nootenboom vertelt in The Barefoot Dutchman openhartig over zijn drie missies naar Afghanistan en de daarbij opgelopen mentale problemen. Hij creëerde aandacht voor het probleem door op blote voeten een buitengewone tocht te ondernemen. Het boek vol levenslessen staat deze week nieuw in De Bestseller 60 op de 18e positie.

Zal het verleden ooit loslaten?
Jenny, de kleindochter van Franziska en Walter, probeert een nieuwe toekomst op te bouwen in het landhuis. Bouwwerkzaamheden in de kelder halen een verleden omhoog dat tot voor kort goed verborgen was gebleven. Hoop voor het landhuis, het afsluitende deel van de 'Landhuis'-trilogie van Anne Jacobs, is nieuw in De Bestseller 60 te vinden op de 23e plek.

Naar het volledige artikel

Bron: De Bestseller 60


Reacties op: De Bestseller 60 van week 24: Volledig open en eerlijk

Gerelateerd


Gesponsorde boeken