Hebban Newsroom

22
juni 2022
om 13:00

De Bestseller 60 van week 25: De onopgeloste moord op Emily Vaughn

Elke week wordt de Bestseller 60 gepubliceerd met daarin de zestig bestverkochte titels van die week. Hieronder vind je de wekelijkse top 5 en een aantal uitgelichte titels. Voor de volledige lijst kijk je op de website van de Bestseller 60.

Top 5 in week 25

1.    Karin Slaughter - Gewetenloos
2.    Marcel van Roosmalen - Totaal
3.    M.J. Arlidge - Kom eens gauw
4.    Lucinda Riley - De geheimen van de kostschool
5.    Frank Krake - De grootste bankoverval aller tijden

Uitgelicht

De onopgeloste moord op Emily Vaughn
Bijna veertig jaar na de moord op Emily Vaughn ziet de kersverse politiecommissaris Andrea Oliver eindelijk kans om erachter te komen wat er die avond echt is gebeurd. Met een andere zaak als dekmantel gaat ze op onderzoek uit. Gewetenloos van Karin Slaughter is de hoogste nieuwe binnenkomer in De Bestseller 60 deze week en neemt de koppositie in.

Na een tragedie is Helen Grace nergens zeker van
Wanneer de brute moord op een vrouw wordt gelinkt aan een vermoorde tiener, stort inspecteur Helen Grace zich op de zaak. Maar haar leven bevindt zich op een keerpunt en haar partner Charlie zal tijdelijk in Helens voetsporen moeten treden. Kom eens gauw van M.J. Arlidge is deze week nieuw in De Bestseller 60 en neemt de 3e plaats in.

Granny squares in Bloemens eigenzinnige stijl
Met een groot aanbod aan ontwerpen, ingedeeld op thema, gaat er voor de haakliefhebber een creatieve wereld open. Laat je inspireren door de projecten in het boek of gebruik ze als startpunt voor je eigen ontwerpen. De inspiratiegids Granny squares van Karin Bloemen komt nieuw De Bestseller 60 binnen en verovert de 10e plek.

Het recht op abortus onder vuur
Via haar Instagram-account riep Madeleijn van den Nieuwenhuizen volgers op hun argumenten te delen voor én tegen abortus. Ook delen zij hun ervaringen, twijfels en gedachten over het onderwerp, ingeleid door een bevlogen essay door Van den Nieuwenhuizen. Leven en laten leven verschijnt deze week nieuw in De Bestseller 60 op de 16e positie.

Als de Britten iets kunnen, dan is het improviseren
Correspondent Tim de Wit vestigde zich zeven jaar geleden in Londen. Wat volgde was een achtbaan aan politieke gebeurtenissen, intriges en chaos. Het land stond op zijn kop en staat dat eigenlijk nog steeds. De toekomst na de Brexit is volledig ongewis, terwijl de Britten hopen dat het wel losloopt. Wankel koninkrijk komt De Bestseller 60 binnen op de 42e plaats.

Naar het volledige artikel

Bron: De Bestseller 60


Reacties op: De Bestseller 60 van week 25: De onopgeloste moord op Emily Vaughn

Gerelateerd


Gesponsorde boeken