Hebban Newsroom

29
juni 2022
om 12:00

De Bestseller 60 van week 26: Een veilige haven in roerige tijden

Elke week wordt de Bestseller 60 gepubliceerd met daarin de zestig bestverkochte titels van die week. Hieronder vind je de wekelijkse top 5 en een aantal uitgelichte titels. Voor de volledige lijst kijk je op de website van de Bestseller 60.

Top 5 in week 26

1.    Karin Slaughter - Gewetenloos
2.    Corina Bomann - Gloriedagen
3.    Lucinda Riley - De geheimen van de kostschool
4.    M.J. Arlidge - Kom eens gauw
5.    Marcel van Roosmalen - Totaal

Uitgelicht

Een veilige haven in roerige tijden
Het personeel van een hospitaal voor álle Berlijners is vastbesloten een veilige haven te zijn terwijl de Spaanse griep en armoede om zich heen grijpen en de jonge Weimarrepubliek zich met moeite staande houdt. Gloriedagen van Corina Bomann, het eerste deel van de 'Waldfriede'-reeks, is de hoogste nieuwe binnenkomer in De Bestseller 60 op de 2e positie.

Je hoeft geen superheld te zijn
Ben je niet volkomen gelukkig? Dan is dat een probleem waar jij zelf aan moet werken. Psycholoog Thijs Launspach onderzoekt in Je bent al genoeg hoe je het hoofd koel houdt in een wereld van prestatiedruk, geluksterreur en idioot hoge verwachtingen. Het boek over mentale gezondheid staat deze week nieuw in De Bestseller 60 op de 11e plaats.

Je schaduw als modetrend
In Charlie Halls wereld maakt je schaduw deel uit van je persoonlijkheid. Je kunt deze naar believen aanpassen, als statussymbool of ter vermaak. Er wordt echter gefluisterd dat zoiets grote gevolgen kan hebben en je zelfs je leven kan kosten. Dief van de nacht van Holly Black komt nieuw De Bestseller 60 binnen op de 14e plek.

Een levensgevaarlijk complot in Florence
Kunstrestaurateur Clea ruilt op verzoek van een oud-klasgenoot haar roerige nachtleven in voor een geheimzinnige opdracht in Florence. Achter alle kunst en romantiek blijkt een levensgevaarlijk complot schuil te gaan als haar oud-klasgenoot spoorloos verdwijnt. Wat heeft de stad met de Tweede Wereldoorlog te maken? Florence van Kiki van Dijk is nieuw in De Bestseller 60 op de 23e positie.

Eliza May leren kennen via de levens van anderen
Hoofdpersonage Eliza May Drayden is al dood als de roman in 1847 in Yorkshire begint. Wat volgt is een verhaal met elf vertellers dat zich over drie eeuwen uitstrekt en het roerige leven na de dood toont van de verguisde en later herontdekte auteur. Het lied van ooievaar en dromedaris van Anjet Daanje komt deze week De Bestseller 60 binnen op de 26e plaats.

Naar het volledige artikel

Bron: De Bestseller 60


Reacties op: De Bestseller 60 van week 26: Een veilige haven in roerige tijden

Gerelateerd