Hebban Newsroom

27
juli 2022
om 12:00

De Bestseller 60 van week 30: Wat als je moeder de grootste vervalser aller tijden was?

Elke week wordt de Bestseller 60 gepubliceerd met daarin de zestig bestverkochte titels van die week. Hieronder vind je de wekelijkse top 5 en een aantal uitgelichte titels. Voor de volledige lijst kijk je op de website van de Bestseller 60.

Top 5 in week 30

1.    Charlotte Labee - Overprikkeld brein
2.    Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen
3.    Karin Slaughter - Gewetenloos
4.    Lucinda Riley - De geheimen van de kostschool
5.    Suzanne Vermeer - Roadtrip

Uitgelicht

Wat als je moeder de grootste vervalser aller tijden was?
In dit onverwachte vierde deel rond Unaí López de Ayala krijgt de inmiddels voormalig inspecteur een telefoontje dat alles verandert wat hij over zijn familie denkt te weten. Hij krijgt slechts een week de tijd om een legendarisch boek te vinden. Het zwarte boek van de uren van Eva García Sáenz de Urturi is de hoogste nieuwe binnenkomer in De Bestseller 60 op de 9e positie.

Wat heeft een kind met een moordzaak te maken?
Al enkele jaren wordt er op 8 augustus een lijk gevonden: het lichaam volledig verbrand, maar de kleding intact. Het enige aanknopingspunt is de achtjarige wees Jack, wiens vingerafdrukken op de ID-kaart van het meest recente slachtoffer staan. De thriller Augustus van J.D. Barker komt deze week nieuw De Bestseller 60 binnen op de 14e plaats.

Een leven met, maar ook zonder Marc de Hond
Remona de Hond-Fransen vertelt in Laat je tranen vloeien tot een vijver over haar leven met Marc de Hond, maar vooral over haar nieuwe leven zonder hem. Ze spraken samen met de kinderen veel over het leven na zijn overlijden, maar rouw en verdriet laten zich niet altijd sturen. Het non-fictieboek staat deze week voor het eerst in De Bestseller 60 en behaalt de 41e plek.

Leven in een beklemmend naoorlogs gezin
Ruim een jaar na het overlijden van hun hoogbejaarde moeder zorgt een aanstaande familiereünie ervoor dat de vier broers en zussen een beerput opentrekken aan oude familieruzies, nare herinneringen en wederzijdse verwijten. Waarom kan de een wel het tij keren en blijft de ander verstrikt in zelfbeklag? Broeinest van Liza van Sambeek komt nieuw De Bestseller 60 binnen deze week op de 55e positie.

Het verlangen om ergens te aarden
Rivka en Esse verlaten de stad en betrekken op het noordelijke platteland een oud huis met een diepe tuin. Het stel maakt nieuwe vrienden in de gemeenschap, waaronder een tv-psychiater uit een naburig dorp, maar het buitenleven heeft op hun binnenwerelden een verschillende uitwerking. Buitenleven van Nina Polak is deze week weer terug in De Bestseller 60 en weet nog nét de 60e plek te pakken.

Naar het volledige artikel

Bron: De Bestseller 60


Reacties op: De Bestseller 60 van week 30: Wat als je moeder de grootste vervalser aller tijden was?

Gerelateerd