Hebban Newsroom

10
augustus 2022
om 12:00

De Bestseller 60 van week 32: Onderdeel van een sinister spel

Elke week wordt de Bestseller 60 gepubliceerd met daarin de zestig bestverkochte titels van die week. Hieronder vind je de wekelijkse top 5 en een aantal uitgelichte titels. Voor de volledige lijst kijk je op de website van de Bestseller 60.

Top 5 in week 32

1.    Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen
2.    Suzanne Vermeer - Koraalrif
3.    Peter Römer - De Cock en een dodelijk spel
4.    Karin Slaughter - Gewetenloos
5.    Lucinda Riley - De geheimen van de kostschool

Uitgelicht

Onderdeel van een sinister spel
De jonge tennisspeler Daniël Sanders wordt vermoord aangetroffen in een sportschool op de Wallen. Wanneer De Cock en Vledder de zaak onderzoeken, blijkt de vriendelijke en talentvolle jongen ook een duistere kant te hebben gehad. Dit nieuwe deel in de ‘Baantjer’-reeks, De Cock en een dodelijk spel van Peter Römer, is de hoogste nieuwe binnenkomer in De Bestseller 60 deze week en staat op de 3e positie.

Een wilde odyssee door Berlijn
Na zijn eindexamen en de dood van zijn vader verhuist Jesper naar Berlijn. Aan de telefoon met zijn moeder en broertje schetst hij een rooskleuriger beeld van zijn leven dan het daadwerkelijk is. Jesper wil zijn leven radicaal veranderen en beleeft dan ook een turbulente week. Dromer is een niet eerder vertaalde roman van Benedict Wells en komt nieuw De Bestseller 60 binnen op de 43e plaats.

Blijven genieten van chocolade, frietjes en taart
Met ruim 75 heerlijke recepten en richtlijnen om voedzamere keuzes te maken, gewoon in de supermarkt, kun je blijvend afvallen. De Lazyfitgirl Methode van Anki Willemsen leert je in zes stappen een gezonde levensstijl aan op een simpele, leuke en vooral lekkere manier. Het receptenboek De eetswitch is deze week weer terug in De Bestseller 60 en belandt op de 51e plek.

Schatzoeken is niet zo makkelijk als het lijkt
Saar en Janna proberen een schat te vinden en bedenken wat ze allemaal zullen doen als ze eenmaal rijk zijn. Wonen in een kasteel, een eigen frietkraam, een zwembad! De Zoete Zusjes zoeken een schat is inmiddels twee jaar oud, maar de winnaar van de Kinderjury 2021 is ook deze zomer weer populair. Het boek van Hanneke de Zoete staat opnieuw in De Bestseller 60 op de 57e plaats.

Tragikomisch en meedogenloos
In snedige dagboeknotities registreert de werkloze actrice M. het kleine en grote verval in haar leven. Intussen verlangt ze vurig naar een glansrol, het liefst bij de grote regisseur Verstraete. Ze wil de wereld – én haar zoon – bewijzen dat er nog toekomst in haar zit. De debuutroman van actrice Maike MeijerWen er maar aan, is opnieuw in De Bestseller 60 te vinden en komt binnen op de 58e positie.

Naar het volledige artikel

Bron: De Bestseller 60


Reacties op: De Bestseller 60 van week 32: Onderdeel van een sinister spel

Gerelateerd


Gesponsorde boeken