Hebban Newsroom

17
augustus 2022
om 12:00

De Bestseller 60 van week 33: Op een dag komt het weer goed

Elke week wordt de Bestseller 60 gepubliceerd met daarin de zestig bestverkochte titels van die week. Hieronder vind je de wekelijkse top 5 en een aantal uitgelichte titels. Voor de volledige lijst kijk je op de website van de Bestseller 60.

Top 5 in week 33

1.    Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen
2.    Suzanne Vermeer - Koraalrif
3.    Charlotte Labee - Overprikkeld brein
4.    Karin Slaughter - Gewetenloos
5.    Lucinda Riley - De geheimen van de kostschool

Uitgelicht

Op een dag komt het weer goed
De dieren beloven elkaar: het komt goed. Ze spreken elkaar moed in als het tegenzit, beuren anderen op in tijden van tegenslag of bieden steun. Toon Tellegen verzamelde in Het komt goed de mooiste dierenverhalen voor iedereen die een sterke schouder kan gebruiken. Het cadeauboek is de hoogste nieuwe binnenkomer in De Bestseller 60 deze week op de 10e positie.

Waar liefde toe kan leiden
Na een turbulente jeugd en gedoe in de liefde heeft Laura op haar vijftigste de ware gevonden, maar hij verongelukt bij een vliegongeval. Na zijn dood stapelen de problemen zich op en al snel blijkt dat onverwerkte zaken uit het verleden haar nog dieper de ellende in sleuren. Obsessie van Jet van Vuuren staat deze week nieuw in De Bestseller 60 op de 17e plaats.

Een verhaal dat zich over drie eeuwen uitstrekt
Anjet Daanje
liet zich voor Het lied van ooievaar en dromedaris inspireren door het leven en werk van Emily Brontë. Hoofdpersonage Eliza May Drayden, auteur van een uitzonderlijke roman, is al dood als het verhaal begint: de lezer leert haar kennen via de levens van anderen. Het boek is de hoogste stijger in De Bestseller 60 deze week, het boek klimt 35 noteringen omhoog naar de 24e plek.

Blije en gezonde kinderen dankzij oude culturen
Michaeleen Doucleff
kon in huidige opvoedboeken geen antwoorden vinden op haar vragen en ging op zoek bij de kennis en ervaring van oude culturen. Met haar dochtertje bezocht ze de Maya, de Inuit en de Hadza. In Jagen, verzamelen, opvoeden doet ze verslag van haar bevindingen en laat ze andere wetenschappers aan het woord. Het boek staat nieuw in De Bestseller 60 op de 46e plaats.

Op zoek naar een huis in Griekenland
Chloe verhuist met een gebroken hart naar New York, waar ze een baan vindt als assistent voor de allerrijksten ter wereld. Als een klant haar de opdracht geeft een huis voor hem te zoeken in Griekenland, grijpt ze de kans met beide handen aan. Maar dan ontdekt Chloe een duister geheim. De Griekse ontsnapping van Karen Swan komt nieuw De Bestseller 60 binnen op de 52e positie.

Naar het volledige artikel

Bron: De Bestseller 60


Reacties op: De Bestseller 60 van week 33: Op een dag komt het weer goed

Gerelateerd


Gesponsorde boeken