Hebban Newsroom

23
november 2022
om 13:00

De Bestseller 60 van week 47: Wie kan de Gorgels redden?

Elke week wordt de Bestseller 60 gepubliceerd met daarin de zestig bestverkochte titels van die week. Hieronder vind je de wekelijkse top 5 en een aantal uitgelichte titels. Voor de volledige lijst kijk je op de website van de Bestseller 60.

Top 5 in week 47

1.    Jochem Myjer - De Gorgels en de laatste kans
2.    Rutger Vink & Thomas van Grinsven - De tijdmachine
3.    Israel van Dorsten - Wij waren, ik ben
4.    Bert Dijkstra - John van den Heuvel
5.    Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen

Uitgelicht

Wie kan de Gorgels redden?
Boven de poolcirkel rukt een groot leger Brutelaars op en de verdedigende Gorgels vallen allemaal in slaap. En dan leest Melle op internet iets wat hem grote zorgen baart, waarop de Grijze Gorgel een bijzondere vergadering van Oergorgels uitroept. Het nieuwste kinderboek van Jochem Myjer, De Gorgels en de laatste kans, is deze week de hoogste nieuwe binnenkomer in De Bestseller 60 op de 1e positie.

Een ontwapenend boek over harteloze misdaad
John van den Heuvel, een lustrum lang extreme beveiliging geeft een persoonlijk en indringend beeld van een misdaadverslaggever die sinds vijf jaar zijn vrijheid kwijt is, omdat hij bovenaan de dodenlijst van de Mocro-maffia staat. Collega-journalist Bert Dijkstra ging maandenlang met hem op pad en zat naast hem op de achterbank van gepantserde bolides. Het boek staat nieuw in De Bestseller 60 op de 4e plek.

Over vriendschap, televisie en sport
Samen zijn iconen van de Nederlandse sportjournalistiek Kees Jansma en Mart Smeets 150 jaar. Een mooi moment voor de grootste nabeschouwing van allemaal: die op hun eigen leven. In Nabeschouwing schrijven ze elkaar brieven. Over zichzelf, elkaar, over ouder worden, de glorie van de sport en de gekte van de media. Over alles wat hen bezighoudt. Het boek komt deze week De Bestseller 60 binnen op de 12e plaats.

Je zult het nooit meer vergeten
Ze deden niks fout. Ze zijn onschuldig en toch loopt het verkeerd met ze af. Een ongeluk, een vermissing, een noodlottige val... In de nieuwste jeugdthriller van Mel Wallis de Vries wordt een berichtje achteloos doorgestuurd. Je denkt dat het niets uitmaakt, maar je hebt het mis. Je hebt net iemand vermoord. Exit komt deze week nieuw De Bestseller 60 binnen op de 13e positie.

Uiteraard gaat niets zoals gepland
Doemprofeet Petra is op weg met weduwe Agnes en Johan, een getalenteerde chef-kok en idioot in de ogen van zijn oudere broer. Voordat de aarde vergaat moeten ze Rome zien te bereiken, waar Johan zijn corrupte broer flink de waarheid wil vertellen. Het mondt uit in een bizarre roadtrip. De profeet en de idioot van Jonas Jonasson staat deze week nieuw in De Bestseller 60 op de 38e plaats.

Naar het volledige artikel

Bron: De Bestseller 60


Reacties op: De Bestseller 60 van week 47: Wie kan de Gorgels redden?

Gerelateerd


Gesponsorde boeken