Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban Newsroom

30
november 2022
om 14:00

De Bestseller 60 van week 48: Als vroeger nog pijn doet

Elke week wordt de Bestseller 60 gepubliceerd met daarin de zestig bestverkochte titels van die week. Hieronder vind je de wekelijkse top 5 en een aantal uitgelichte titels. Voor de volledige lijst kijk je op de website van de Bestseller 60.

Top 5 in week 48

1.    Jochem Myjer - De Gorgels en de laatste kans
2.    Rutger Vink & Thomas van Grinsven - De tijdmachine
3.    Israel van Dorsten - Wij waren, ik ben
4.    Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen
5.    Rutger Vink & Thomas van Grinsven - De magische halsband

Uitgelicht

Als vroeger nog pijn doet
Veel mensen dragen traumatiserende gebeurtenissen van vroeger met zich mee, zoals opgroeien in een gevoelsarm klimaat. Ook al kan het jaren lijken dat het er niet is, ‘oud zeer’ verstopt zich in je lichaam en kan ineens tevoorschijn komen. Oud zeer van Bram Bakker is deze week de hoogste nieuwe binnenkomer in De Bestseller 60 en is terug te vinden op de 14e positie.

De bekendste SEH-arts van Nederland
Als spoedeisende hulp arts in het Medisch Centrum Leeuwarden ontmoet Heleen Lameijer mensen op misschien wel de slechtste dag van hun leven. Het ene moment werkt ze onder hoogspanning bij een reanimatie, het andere moment hecht ze een wond bij een kind. In Op de spoedeisende hulp geeft ze een unieke kijk achter de schermen. Het boek komt nieuw De Bestseller 60 binnen op de 16e plaats.

Krijg zelfvertrouwen, geluk en succes
Als je brein en je gevoel samen de strijd aangaan, overwin je iedere angst. Hans Peter Roel leert je in Geef mij je angst hoe je in zes concrete stappen op een krachtige en eenvoudige wijze je angsten de baas kunt worden. Je kunt meer dan je denkt. Het boek staat voor het eerst in De Bestseller 60 deze week en belandt op de 19e plek.

Gebaseerd op de BBC-animatiefilm
Een nieuwsgierige jongen gaat op zoek naar een thuis en ontmoet onderweg een wijze mol, een bedachtzame vos en een krachtig paard, en dat is het begin van hun vriendschap. De grote, full colour illustraties brengen de personages tot leven in De jongen, de mol, de vos en het paard – het geanimeerde verhaal. Charlie Mackesy komt nieuw De Bestseller 60 binnen op de 29e positie.

De meest bijzondere plekken op aarde
Verliefd op de wereld is een boek vol spectaculaire natuurgebieden, overweldigend mooie stranden, interessante steden en onvergetelijke ervaringen. Bekende landen als Indonesië, Canada en Nieuw-Zeeland passeren de revue, maar ook verrassende bestemmingen als Bhutan, Groenland en Fiji. Roëll de Ram, die eerder al Verliefd op Nederland en Verliefd op Europa schreef, komt met deze ode aan de wereld op de 44e plaats De Bestseller 60 binnen.

Naar het volledige artikel

Bron: De Bestseller 60


Reacties op: De Bestseller 60 van week 48: Als vroeger nog pijn doet

Gerelateerd


Gesponsorde boeken