Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban Newsroom

07
december 2022
om 13:00

De Bestseller 60 van week 49: Vermoord op Highgate Cemetery

Elke week wordt de Bestseller 60 gepubliceerd met daarin de zestig bestverkochte titels van die week. Hieronder vind je de wekelijkse top 5 en een aantal uitgelichte titels. Voor de volledige lijst kijk je op de website van de Bestseller 60.

Top 5 in week 49

1.    Jochem Myjer - De Gorgels en de laatste kans
2.    Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen
3.    Rutger Vink & Thomas van Grinsven - De tijdmachine
4.    Israel van Dorsten - Wij waren, ik ben
5.    Hef & Erik Jan Harmens - Puur

Uitgelicht

Vermoord op Highgate Cemetery
Edie Ledwell, een van de makers van de populaire tekenfilm The Ink Black Heart, wordt online achtervolgd door een mysterieuze figuur met de naam Anomie. Ze klopt aan bij Robin Ellacott, maar die kan niets doen. Een paar dagen later wordt Edie vermoord en gaan Robin en Cormoran Strike op onderzoek uit. Inktzwart hart van Robert Galbraith staat nieuw in De Bestseller 60 deze week op de 20e plaats.

Direct, liefdevol en altijd uit het hart
Rapper Hef neemt geen enkel blad voor zijn mond. Niet in zijn muziek en ook niet in deze eerlijke, rauwe biografie. Open en eerlijk vertelt hij over een bijzonder leven vol hoogte- en dieptepunten. Puur van Hef en Erik Jan Harmens is het onverbloemde verhaal van een onverbloemde man en staat deze week als hoogste nieuwe binnenkomer in De Bestseller 60, op de 5e positie.

Raak niet van de kook
Recepten voor echte vleeseters, familiemannen, verleiders en beginnende koks waarmee alle mannen uit de voeten kunnen in de keuken. Makkelijk, voedzaam, gezond, zoet én klassiek, met en zonder vlees. Het ultieme mannenkookboek is al enkele jaren oud, maar verschijnt deze week opnieuw in De Bestseller 60, mooi op tijd voor de december feestmaand. Het kookboek voor elk type man belandt op de 35e positie.

Stel relaties centraal in je leven
Dé manier om je gelukkiger te voelen is door sterk verbonden te zijn met je omgeving. Maar hoe bereik je dat? In Zugether vind je 25 krachtige en levensveranderende oefeningen en maak je meer verbinding met jezelf, de mensen om je heen en de planeet waarop we wonen. Het boek van David de Kock en Arjan Vergeer komt nieuw De Bestseller 60 binnen op de 42e plek.

Complexe problemen op simpele wijze uitgelegd
Ondernemers, politici, technici en collega-wetenschappers klopten regelmatig bij Stephen Hawking aan voor advies, commentaar en ideeën. De antwoorden op grote vragen bundelt een aantal van dit soort interessante inzichten, afkomstig uit Hawkings persoonlijke archief met elke keer een intro van bekende personen. Het al enige jaren oude boek is de hoogste herintreder in De Bestseller 60 deze week op de 53e positie.

Naar het volledige artikel

Bron: De Bestseller 60


Reacties op: De Bestseller 60 van week 49: Vermoord op Highgate Cemetery

Gerelateerd


Gesponsorde boeken