Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban Newsroom

15
mei 2024
om 12:00

De Bestseller 60: 'Ze is de nachtmerrie van de Belastingdienst'

Elke week wordt de Bestseller 60 gepubliceerd met daarin de zestig bestverkochte titels van die week. Hieronder vind je de wekelijkse top 5 en een aantal uitgelichte titels. Voor de volledige lijst kijk je op de website van de Bestseller 60.

Top 5 in week 20

1.    Suzanne Vermeer - Bloemeneiland
2.    Rik Kleeven & Jesper Weijs - Rik en Jesper overleven op een onbewoond eiland
3.    Nicci French - Stemmen in het duister
4.    Anya Niewierra - De Camino
5.    Inez Weski - Het geluid van de stilte

Uitgelicht

'Ze is de nachtmerrie van de Belastingdienst'
In het ontluisterende Leuker kunnen we het niet maken geeft voormalige Tweede Kamerlid Renske Leijten een gezicht aan het toeslagenschandaal. Ze deelt het verhaal en de strijd van advocaat Eva González Pérez, bij wie de eerste ouders al in juli 2014 juridische hulp zochten naar aanleiding van problemen met de Belastingdienst. Het boek komt deze week nieuw in De Bestseller 60 binnen op de 33e positie.

Overleven op kokosnoten en mango's
Rik en Jesper doen met hun zelfgebouwde boot mee aan de befaamde zee-eendenrace, maar komen in een afgrijselijke waterhoos terecht en belanden op een onbewoond eiland. Maar ... is het eiland wel echt onbewoond? Rik en Jesper overleven op een onbewoond eiland van YouTubers Rik Kleeven en Jesper Weijs is deze week de hoogste nieuwe binnenkomer in De Bestseller 60 en komt binnen op de 2e plaats.

De dubbele gifmoord en de balpenmoord
Een strenggelovige vrouw, twee exen en een stacaravan. Het zijn dé ingrediënten van een moordmysterie dat zich afspeelt op camping Het Wad. Bekend podcastduo Carrie & Eddie werpt in dit tweede boek hun licht op veertien opgeloste Nederlandse moordzaken. De campingmoord van Carine Voshaar en Edward van der Marel staat nieuw in De Bestseller 60 deze week en komt binnen op de 16e plek.

Geld en geluk voor het oprapen in Parijs
Flora MacQueen droomt van een groots en meeslepend leven met haar verloofde, weg van St. Kilda, het kleine eiland waar ze is opgegroeid, maar dan slaat het noodlot toe. Als ze de kans krijgt om opnieuw te beginnen in Parijs grijpt ze die met beide handen aan. Stormgloed, het derde boek in de 'Wilde eiland'-serie van Karen Swan, komt deze week nieuw in De Bestseller 60 binnen en staat op de 42e plaats.

Openhartige verhalen over het leven
Dit is dus geen boek van een meisje zonder armen en benen, want Eva heeft wél armen en benen – ze zijn alleen korter. In haar boek laat ze zien wat ze allemaal meemaakt in een jaar, van werk, dates en facetimen met haar ouders tot pgb-frustraties, verhuizen en koffiedrinken. Dit is geen boek van een meisje zonder armen en benen van Eva Eikhout staat nieuw in De Bestseller 60 deze week op de 58e positie.

Naar het volledige artikel

Bron: De Bestseller 60


Reacties op: De Bestseller 60: 'Ze is de nachtmerrie van de Belastingdienst'

Gerelateerd