Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban Newsroom

22
februari 2024
om 07:00

De Challenge boekentip van de week is 'Business or pleasure'

Wekelijks lichten we een van de Hebban Reading Challenge checklist categorieën uit en geven we je tips in alle genres, van prompt af te vinken tot bijzondere interpretaties. Zo zit je nooit om een boek verlegen. Deze week: 'Lees een nachtboek'.

De Challenge boekentip van de week is Business or pleasure van Rachel Lynn SolomonVoor Chandlers volgende ghostwritingproject moet ze de memoires van cultacteur Finnegan Walsh schrijven. Een man die ze kent van haar slechtste onenightstand ooit. Ze sluiten ze een deal: overdag werken ze aan het boek en 's avonds, als ze alleen in de slaapkamer zijn, leert ze hem stap voor stap de kneepjes van het vak. Met Business or pleasure sla je wat dat betreft een dubbele slag: je kunt het boek ook nog eens op je nachtkastje leggen om in te bladeren voor nachtelijke inspiratie.

Wil jij meer tips in verschillende genres? Klik snel op onderstaande knop en ontdek welke boeken nog meer passen in deze categorie.

Naar het volledige artikel

Over de auteur

Hebban Crew

2541 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: De Challenge boekentip van de week is 'Business or pleasure'

Gerelateerd

Over

Rachel Lynn Solomon

Rachel Lynn Solomon

Rachel Lynn Solomon schrijft over onvolmaakte mensen die verliefd worden. Ze is ...