Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban Newsroom

18
april 2024
om 07:00

De Challenge boekentip van de week is 'Lied van de profeet'

Wekelijks lichten we een van de Hebban Reading Challenge checklist categorieën uit en geven we je tips in alle genres, van prompt af te vinken tot bijzondere interpretaties. Zo zit je nooit om een boek verlegen. Deze week lezen we een goed boek. 

De Challenge boekentip van de week is Lied van de profeet van Paul Lynchvertaald door Lidwien Biekmann en Tjadine Stheeman. Op een donkere, regenachtige avond in Dublin wordt er aangeklopt bij Eilish Stack, wetenschapper en moeder van vier kinderen. Twee agenten van de nieuwe Ierse geheime dienst willen haar echtgenoot spreken. Ierland is in de greep van een overheid die afstevent op tirannie en Eilish vraagt zich af hoe ver ze kan gaan om haar familie te redden. En wat, of wie, is ze bereid achter te laten? Lied van de profeet won eind vorig jaar de prestigieuze Booker Prize en is daarmee een echte aanrader voor deze checklistcategorie, ook al is 'goed' in de inhoud ver te zoeken.

Wil jij meer tips in verschillende genres? Klik snel op onderstaande knop en ontdek welke boeken nog meer passen in deze categorie. 

Naar het volledige artikel

Over de auteur

Hebban Crew

2550 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: De Challenge boekentip van de week is 'Lied van de profeet'

Gerelateerd

Over

Paul Lynch

Paul Lynch

Paul Lynch (1977) ontving voor zijn eerdere romans verschillende prijzen, waaron...