Meer dan 5,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban Newsroom

16
mei 2024
om 07:00

De Challenge boekentip van de week is 'Misdaad op leeftijd'

Wekelijks lichten we een van de Hebban Reading Challenge checklist categorieën uit en geven we je tips in alle genres, van prompt af te vinken tot bijzondere interpretaties. Zo zit je nooit om een boek verlegen. Deze week lezen we een oud boek.

De Challenge boekentip van de week is Misdaad op leeftijd van CJ Wray, vertaald door Lidwien Biekmann. In dit spannende boek bewijzen Penny en Josephine dat ze niet zomaar een stel oude dames zijn. Deze bekende Britse veteranen stralen en sprankelen nog steeds, én ze beleven nog altijd (illegale) avontuurtjes. Voor hun rol in de bevrijding van Frankrijk mogen ze naar Parijs voor de Légion d'Honneur.

Penny werkte in 1939 als geheim agent in het verzet samen met de Joodse August, die omkwam. Penny vermoedt dat hij destijds is verraden door zijn buren, vanwege kostbare familiejuwelen. Op de dag dat de zussen worden gehuldigd, worden deze gestolen sieraden geveild. Kunnen de geliefde veteranen hun oude vriend wreken door een laatste, gewaagde kraak te zetten?

Wil jij meer tips in verschillende genres? Klik snel op onderstaande knop en ontdek welke boeken nog meer passen in deze categorie.

Naar het volledige artikelReacties op: De Challenge boekentip van de week is 'Misdaad op leeftijd'

Gerelateerd

Over

CJ Wray

CJ Wray

CJ Wray is het pseudoniem van Christine Manby. Ze studeerde psychologie voordat ...