Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban Newsroom

29
februari 2024
om 07:00

De Challenge boekentip van de week is 'Toen de maskers kwamen'

Wekelijks lichten we een van de Hebban Reading Challenge checklist categorieën uit en geven we je tips in alle genres, van prompt af te vinken tot bijzondere interpretaties. Zo zit je nooit om een boek verlegen. Deze week: 'Lees een duister boek'.

De Challenge boekentip van de week is Toen de maskers kwamen van Jennifer Dugan, vertaald door Barbara Lampe. Sloan en Cherry zijn de enige twee overlevenden van een aanval op het zomerkamp waar ze werkten. Ze kenden elkaar pas net, maar door hun gedeelde trauma zijn ze nu onafscheidelijk. Totdat Sloan meer te weten komt over de motieven van de groep achter de aanval. Is Cherry wel echt een slachtoffer, net zoals Sloan, of hoort ze bij de aanvallers? Hoe meer de gaten in Sloans geheugen worden opgevuld en hoe meer ze ontdekt, hoe minder logisch het allemaal lijkt. Wie spreekt de waarheid? En wie overleeft de duistere ontknoping?

Wil jij meer tips in verschillende genres? Klik snel op onderstaande knop en ontdek welke boeken nog meer passen in deze categorie.

Naar het volledige artikel

Over de auteur

Hebban Crew

2541 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: De Challenge boekentip van de week is 'Toen de maskers kwamen'

Gerelateerd

Over

Jennifer Dugan

Jennifer Dugan

Jennifer Dugan is een schrijver, een geek en een romanticus, die ervan houdt va...