Meer dan 5,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban Newsroom

20
mei 2024
om 07:55

'De Man met Duizend Gezichten' wint de Hebban Thrillerprijs 2024

1 reactie

Vanmorgen werd de winnaar van de Hebban Thrillerprijs 2024 bekendgemaakt op de landelijke radio. De Man met Duizend Gezichten, het debuut van Lex Noteboom, neemt de belangrijkste lezersjuryprijs voor spannende boeken in ontvangst. Het is de feestelijke aftrap van de #Hebban10jaar Tiendaagse, die tot en met woensdag 29 mei duurt. Het is de allereerste keer dat de Hebban Thrillerprijs gewonnen wordt door een debuut.

De Hebban Thrillerprijs is geen publieksprijs maar een lezersjuryprijs, naar voorbeeld van de Hebban Debuutprijs. De longlist van vijftien titels, waaronder een door de lezerscommunity genomineerde wildcard, werd gelezen door meer dan honderd ervaren thrillerlezers.

Uit hun beoordelingen werd een shortlist van vijf boeken samengesteld die naar een professionele vakjury gingen, bestaande uit boekverkopers, recensenten en redacteuren van Hebban. De vakjury koos met overweldigende meerderheid de winnaar van de Hebban Thrillerprijs 2024: De Man met Duizend Gezichten van Lex Noteboom.

Naar het volledige artikel

Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Anouk (Hebban Crew)

280 volgers
1571 boeken
24 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: 'De Man met Duizend Gezichten' wint de Hebban Thrillerprijs 2024

Gerelateerd

Over

Lex Noteboom

Lex Noteboom

Lex Noteboom (1987) studeerde moderne geschiedenis aan de Universiteit van Amste...