Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban Newsroom

08
februari 2024
om 09:03

De spannendste thrillers van dit voorjaar

Het voorjaar belooft naast langere dagen en (hopelijk) zonnig weer ook een heel veel nieuwe boeken. De Hebban Crew dook in de voorjaarsbrochures van 2024 en licht de spannendste thrillers voor je uit.

Februari: Zes jaar na de publicatie van zijn succesvolle, verfilmde debuutthriller De vrouw in het raam komt voormalig uitgever, redacteur en recensent A.J. Finn met een nieuwe thriller. Einde verhaal zal naar eigen zeggen een 'moderne hommage aan Agatha Christie met een knipoog naar de film Knives Out' worden.

Maart: S.A. Cosby brengt Alle zondaars zullen bloeden uit, waarin thema's als racisme en discriminatie zijn te bespeuren. Het spannende boek volgt Titus Crown, de eerste zwarte sheriff van Charon County en ervaren FBI-agent, die een moord moet zien op te lossen voordat het dorp uit elkaar scheurt door geheimen die boven komen drijven.  

April: Het debuut Het kamermeisje van Nita Prose werd een wereldwijde bestseller. Met De mystery guest schreef de auteur een vervolg, waarin de eenzame Molly uit het eerste boek inmiddels hoofd Huishouding is geworden in het hotel waar ze werkt. Ze lijkt alles aardig voor elkaar te hebben, maar dan komt haar wereld op zijn kop te staan.

MeiFans van publiekslieveling Anya Niewierra hebben even op deze nieuwe thriller moeten wachten, maar in mei, drie jaar na het verschijnen van haar vorige boek De Camino, is het dan eindelijk zo ver. Met De nomade wordt 'een zinderende thriller over vaderliefde en een verborgen verleden' beloofd.

Ben je op zoek naar nog meer spannende boeken die de aankomende maanden uitkomen? Klik dan snel op onderstaande knop en ontdekt meer boekentips. 

Naar het volledige artikel

Over de auteur

Hebban Crew

2523 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: De spannendste thrillers van dit voorjaar