Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban Newsroom

27
januari 2023
om 13:22

De Thriller Tiendaagse wordt de Thriller Weken

4 reacties

Hebban organiseerde maar liefst negen edities van de Thriller Tiendaagse. In plaats van een tiende editie organiseert Stichting CPNB in samenwerking met de Hebban-redactie vanaf 26 mei aanstaande de Thriller Weken. 

Van 26 mei tot en met 18 juni staat niet alleen lezerscommunity Hebban.nl, maar ook de boekhandels en bibliotheken in het teken van het spannende boek. Op donderdagavond 25 mei is de feestelijke aftrap van de Thriller Weken tijdens de Avond van het Spannende Boek in de Bibliotheek Utrecht. Hier worden onder andere de belangrijkste Nederlandse Thrillerprijzen uitgereikt en geeft een keur van thrillerschrijvers acte de présence. 

De Hebban Thrillerprijs wordt voor de vierde keer uitgereikt. Vorig jaar nam Anya Niewierra de lezersjuryprijs in ontvangst voor De Camino. Op woensdag 1 februari maken we de longlist van de Hebban Thrillerprijs 2023 bekend tijdens Longlist Day. 

Naar het volledige artikel

Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2424 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: De Thriller Tiendaagse wordt de Thriller Weken

Gerelateerd


Gesponsorde boeken