Advertentie

Hebban Newsroom

24
maart 2020
om 11:26

Debuut Marjolein Visser ‘Restmens’ tijdelijk gratis als ebook

Deze week verschijnt Restmens, de debuutroman van Marjolein Visser. Visser vindt het een rare tijd om haar debuut te laten verschijnen, maar denkt ook dat lezen op dit moment een van de dingen is die wél kan. En daarom biedt Marjolein alle lezers nu 2 opties om het boek te lezen:  

1. Je kunt Restmens vanaf nu kopen of bestellen, en denk hierbij vooral aan je lokale, momenteel zeer hardwerkende boekhandel. Heb je twijfels of het boek wel te koop is bij de winkel om de hoek? Iedere boekhandel kan Restmens voor je bestellen, en is daarmee net zo snel als online aanbieders. En ook als de boekhandel momenteel gesloten is, denken ze met je mee. Hiermee steun je niet alleen Marjolein maar het hele boekenvak. 

2. Mocht je zodanig getroffen zijn door de Coronacrisis dat een boek kopen er even niet in zit, maar wil je Restmens wel graag lezen, dan geeft Marjolein een ebook cadeau. Tot tenminste 6 april kun je een gratis ebook aanvragen door te mailen naar post@uitgeverijpodium.nl.  

Over het boek
Pim beseft steeds meer dat hij anders is. Zijn innerlijke spanning komt tot een uitbarsting wanneer zijn ouders hem voorbereiden op uit huis plaatsing. Bij de denkbeeldige luisteraars van radio PIM FM lucht hij zijn hart.  

De talentvolle socioloog David is na een brand blijvend invalide geraakt. Hij wordt omringd door hulpverleners die hem aanmoedigen een feest te organiseren voor zijn veertigste verjaardag.  

In Restmens vertelt Marjolein Visser het indringende en tragikomische verhaal van Pim en David. In hoeverre is er plaats voor hen in een samenleving die gericht is op uiterlijke schijn? En zijn sommige levens minder waard dan andere?  

Naar het volledige artikel

Bron: Uitgeverij Podium


Reacties op: Debuut Marjolein Visser ‘Restmens’ tijdelijk gratis als ebook

Gerelateerd

Over

Marjolein Visser

Marjolein Visser

Marjolein Visser (1989) schrijft proza en non-fictie. Ze won verschillende schri...