Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban Newsroom

21
januari 2023
om 07:00

Deze Hebban Leesclubs wil je niet missen #1

Meedoen met een Hebban Leesclub is één van de leukste dingen om te doen in onze lezerscommunity. Samen met andere enthousiaste lezers lees je het uitverkoren boek en voer je bevlogen discussies over de inhoud. Soms schuift ook de auteur aan of besluit de leesclubcoördinator een ludieke of bijzondere opdracht toe te voegen. Eén ding is zeker: in een Hebban Leesclub verveel je je nooit.

Meedoen met een Hebban Leesclub is een van de leukste manieren om bezig te zijn met een boek. Je leest en vormt je eigen mening, maar tegelijkertijd discussieer je ook met anderen – over jouw interpretatie, maar ook die van je medelezers. Zo haal je steeds meer uit je boek en kun je er een mooie recensie schrijven. 

In dit Hebban-artikel (via onderstaande knop) lees je alles over leesclubs waarvoor je je kunt inschrijven, lopende leesclubs die interessant zijn om bij aan te haken en het eindoordeel van afgeronde leesclubs.

Doe jij ook eens mee?

Naar het volledige artikel

Bron: Hebban.nl


Reacties op: Deze Hebban Leesclubs wil je niet missen #1

Gesponsorde boeken