Advertentie

Hebban Newsroom

13
februari 2021
om 08:00

Dit lees je vandaag en morgen op Hebban: 5 laatste tips voor de Boekenweek Challenge

Gebruik je vaak de Hebban Boekenapp, maar mis je daardoor weleens de dagelijkse artikelen op de website? Deze Newsroom-reeks is speciaal voor jou: elke dag vind je in de Boekenapp een overzicht van de artikelen op Hebban én een exclusieve sneak preview van morgen. Wil je dit overzicht niet missen? Zet dan de push-notificaties aan in de Hebban Boekenapp, onderaan je profielpagina.

Nu te lezen

De laatste maand Boekenweek Challenge: 5 tips voor 'Hebban olla vogala nestas'

Meer én leuker lezen. Daar zorgen we bij Hebban wel voor. Ter gelegenheid van de Boekenweek lanceerden we in 2020 een speciale instapchallenge voor iedereen die kennis wil maken met de Hebban Reading Challenge. De tips zijn geïnspireerd op de thema's van de Boekenweek door de jaren heen. Deze maand sluiten de Boekenweek Challenge af met vijf laatste leestips, in het thema van 2002: 'Hebban olla vogala nestas'.

Recensie: Lewinsky weet hoe hij de lezer moet charmeren

Charles Lewinsky is een veelzijdig auteur, dramaturg, regisseur en redacteur. Hij had groot succes in Nederland met Het lot van de familie Meijer en is om de twee à drie jaar wel goed voor een nieuwe roman. Hebban-recensent Sigried las zijn nieuwste boek en gaf drie sterren: 'De stotteraar begint sterk en is een feest voor lezers die houden van woordkunst en spitsvondige taalconstructies.'

Morgen op Hebban

(Planning onder voorbehoud)

Lees een zoet boek voor de Hebban Reading Challenge

De Hebban Boekenapp

Ken je de Hebban Boekenapp nog niet? Klik dan hier om de app gratis te downloaden.Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2118 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Dit lees je vandaag en morgen op Hebban: 5 laatste tips voor de Boekenweek Challenge

Gerelateerd