Advertentie

Hebban Newsroom

14
januari 2021
om 07:58

Dit lees je vandaag en morgen op Hebban: 8 redenen om een boek te vergeten

Gebruik je vaak de Hebban Boekenapp, maar mis je daardoor weleens de dagelijkse artikelen op de website? Deze Newsroom-reeks is speciaal voor jou: elke dag vind je in de Boekenapp een overzicht van de artikelen op Hebban én een exclusieve sneak preview van morgen. Wil je dit overzicht niet missen? Zet dan de push-notificaties aan in de Hebban Boekenapp, onderaan je profielpagina.

Nu te lezen

Goede én slechte redenen om een boek te vergeten: hier zijn er acht!

Tijdens de Week van het Vergeten Boek bekennen we massaal op Hebban dat het ook óns is overkomen; een boek dat je uit het oog bent verloren. Vorig jaar verzamelden we al zeven goede en slechte redenen waarom het je kan overkomen een boek te vergeten, en ook dit jaar hebben we er diep over nagedacht. Vandaag lees je op Hebban de nieuwe en verbeterde editie: acht redenen!

Win vandaag een Boekenbon van 100 euro | Blog schrijven

Welkom bij de Reading Challenge Kick-Off Weken! Van 1 tot en met 25 januari maak je elke dag kans op een Boekenbon van 100 euro die je mag besteden bij je favoriete boekhandel. Misschien nog wel veel leuker is dat je na deze vijfentwintig dagen alles weet over wat je met en op Hebban kunt. Dat is nog eens een goed begin van het nieuwe leesjaar! Vandaag aandacht voor het schrijven van blogs.

Lockdown Kalender: Boekentip #29: Boekhandel Lovink

Tot ver in januari mag je helaas je favoriete boekhandel niet bezoeken en zijn de bibliotheken alleen geopend voor het afhalen van gereserveerde boeken. Om het gemis van een bezoekje aan de boekhandel tijdens deze periode voor lezer én boekverkoper te verzachten, zetten we in de Lockdown Kalender elke dag een leestip van een boekverkoper of bibliotheekmedewerker centraal.

Morgen op Hebban

(Planning onder voorbehoud)

Will Dean: ‘Ik heb geen controle over mijn personages’
Win vandaag een Boekenbon van 100 euro | Auteurs volgen
Lockdown Kalender: Boekentip #30: Boekhandel Krings

De Hebban Boekenapp

Ken je de Hebban Boekenapp nog niet? Klik dan hier om de app gratis te downloaden.Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2094 volgers
3 boeken
3 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Dit lees je vandaag en morgen op Hebban: 8 redenen om een boek te vergeten

Gerelateerd