Advertentie

Hebban Newsroom

08
april 2021
om 08:00

Dit lees je vandaag en morgen op Hebban: De gelukkigste man ter wereld

Gebruik je vaak de Hebban Boekenapp, maar mis je daardoor weleens de dagelijkse artikelen op de website? Deze Newsroom-reeks is speciaal voor jou: elke dag vind je in de Boekenapp een overzicht van de artikelen op Hebban én een exclusieve sneak preview van morgen. Wil je dit overzicht niet missen? Zet dan de push-notificaties aan in de Hebban Boekenapp, onderaan je profielpagina.

Nu te lezen

Raoul de Jong: ‘Jaguarman is ook een ode aan Surinaamse schrijvers’

Het voorwoord van de Boekenweek Live is een inspirerende reeks ontmoetingen tussen auteurs. Live vanuit De Kleine Komedie, het oudste theater van Amsterdam, gaan twee schrijvers met elkaar in gesprek: een oud-Boekenweekauteur én een schrijver van een jongere generatie. Geheel in het Boekenweekthema 'Tweestrijd' gaan zij 20 minuten onvoorbereid met elkaar in gesprek en krijgen vragen en dilemma’s voorgelegd.

De gelukkigste man ter wereld maakte verschrikkelijke horrorpraktijken mee

De Joodse Eddie Jaku overleefde meerdere concentratiekampen en de dodenmars van waaruit hij ontsnapte. Hij verloor familie, vrienden en zijn vaderland Duitsland, maar van opgeven heeft hij nooit gehoord. Na de Tweede Wereldoorlog nam hij zichzelf voor elke dag te glimlachen. Zijn ervaringen en wijsheden tekende hij op in 'De gelukkigste man ter wereld'. Lees nu een sneak preview op Hebban.

Maak kans op 'De gelukkigste man ter wereld' van Holocaust-overlever Eddie Jaku

De Joodse Eddie Jaku overleefde meerdere concentratiekampen en de dodenmars van waaruit hij ontsnapte. Na de Tweede Wereldoorlog nam hij zichzelf voor elke dag te glimlachen. Zijn ervaringen en wijsheden tekende hij op in De gelukkigste man ter wereld. Hebban geeft 5 exemplaren weg.

Morgen op Hebban

(Planning onder voorbehoud)

* Recensie: 'Er wordt een hoop tegen de muur gegooid'
* Lees eens wat anders in april: Oeroeg van Hella S. Haasse

De Hebban Boekenapp

Ken je de Hebban Boekenapp nog niet? Klik dan hier om de app gratis te downloaden.Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2108 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Dit lees je vandaag en morgen op Hebban: De gelukkigste man ter wereld

Gerelateerd