Advertentie

Hebban Newsroom

22
februari 2021
om 08:00

Dit lees je vandaag en morgen op Hebban: De Hebban Weekopening van Lindy

Gebruik je vaak de Hebban Boekenapp, maar mis je daardoor weleens de dagelijkse artikelen op de website? Deze Newsroom-reeks is speciaal voor jou: elke dag vind je in de Boekenapp een overzicht van de artikelen op Hebban én een exclusieve sneak preview van morgen. Wil je dit overzicht niet missen? Zet dan de push-notificaties aan in de Hebban Boekenapp, onderaan je profielpagina.

Nu te lezen

De Hebban Weekopening van ... Lindy

Elke maandagochtend vertelt een Hebban-redacteur je in De Weekopening wat je de komende zeven dagen op Hebban kunt verwachten. Vandaag licht redacteur Lindy haar persoonlijke selectie verwachte boeken toe en laat ze je zien welke toffe Hebban-acties en evenementen je niet mag missen. Zien we je deze week terug op je favoriete boekensite? 

Kaapse wijn, hebzucht en moord: 'Donkerdrif' is de nieuwste Deon Meyer

De Zuid-Afrikaanse Deon Meyer schrijft met 'Donkerdrif' alweer zijn zevende Bennie Griessel-misdaadroman. De internationale bestsellerauteur brak in 2012 door in Nederland en Vlaanderen met '13 uur' – het tweede boek met de rechercheur, maar het eerste waarin Bennie Griessel daadwerkelijk optrad als seriedrager. Lees hier de sneak preview van Meyers nieuwste thriller.

Tien auteurs, tien interviews: Donald Nolet in de Thriller Tiendaagse

Tijdens de Thriller Tiendaagse worden tien Nederlandstalige thrillerauteurs geïnterviewd. Over hun boeken, over de Canon van de Nederlandstalige misdaadliteratuur, hun schrijfcarrière, de meest gedenkwaardige lezersreactie en natuurlijk hun liefde voor de stenen boekhandel. Vandaag de beurt aan Donald Nolet.

Morgen op Hebban

(Planning onder voorbehoud)

* Lees een sneak preview van 'Verbrande suiker'
* Schrijf je in voor de Hebban Buzz met 'Verbrande suiker'

Hebban Thriller Tiendaagse

* Tien auteurs, tien interviews: Lieneke Dijkzeul in de Thriller Tiendaagse

De Hebban Boekenapp

Ken je de Hebban Boekenapp nog niet? Klik dan hier om de app gratis te downloaden.Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2117 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Dit lees je vandaag en morgen op Hebban: De Hebban Weekopening van Lindy

Gerelateerd